Τα character posters της βιογραφίας του Lance Armstrong, "The Program" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τα character posters της βιογραφίας του Lance Armstrong, “The Program”

Ειδήσεις | 26-8-2015 |

Είπαμε το Hollywood λατρεύει τις βιογραφίες. Έτσι έχουμε ακόμα μία, το The Program, την βιογραφία τους Lance Armstrong. Ο Ben Foster θα ενσαρκώσει τον διάσημο ποδηλάτη, με τους Chris O’DowdGuillaume Canet και Jesse Plemons να συμπληρώνουν το cast, σε μία σκηνοθεσία τους Stephen Frears (The Queen, Philomena), και σε παραγωγή της Working Title Films, την οποία θα δούμε στις αίθουσες τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Βγήκαν στη δημοσιότητα τα poster των χαρακτήρων, με επεξήγηση για τον ρόλο που έπαιξαν στο διάσημο σκάνδαλο. Το σενάριο είναι βασισμένο στο βιβλίο του David Walsh, “Seven Deadly Sins.”

Ο Θρύλος

PROG_ICON_350x500mm.indd

Ένα από τα διασημότερα ονόματα του πλανήτη, ο Lance Armstrong κέρδισε 7 φορές έναν από τους δυσκολότερους αγώνες, τον ποδηλατικό γύρο της Γαλλίας, ή αλλιώς το “Tour De France.” Η καταδίκη του για doping ήταν από τις πιο σοκαριστικές και αμφιλεγόμενες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας. Αλλά, γιατί είπε ψέματα στον κόσμο; Πώς μπόρεσε να το κρατήσει κρυφό τόσο καιρό; Lance Armstrong: ο επιζώντας του καρκίνου και ιδρυτής του LiveStrong, ή ένας ψεύτης; Ήρωας ή όχι;

Η Πηγή 

PROG_SOURCE_350x500mm.indd

Ο νικητής του Tour De France το 2006, Floyd Landis ήταν πρώην συμπαίχτης του Lance Armstrong, και πηγή πληροφοριών εκ των έσω για τον αθλητή. Οι σχέσεις και δραστηριότητές τους έγιναν το κέντρο μίας περίπλοκης ιστορίας, η οποία οδήγησε τον Landis να παίξει σημαντικό ρόλο στην αποκάλυψη σχετικά με την αυτοκρατορία του Armstrong.

Η Επιστήμη 

PROG_SCIENCE_350x500mm.indd

Κέντρο στην επιτυχία και δύναμη του Lance Armstrong ήταν ο Dr Michele Ferrari. Το όνομά του είναι συνώνυμο με το ναρκωτικό EPO, και οι εργασίες του σχετικά με το πως αυτό το φάρμακο μπορεί να επηρεάσει το ανθρώπινο σώμα, άλλαξαν την ποδηλασία για πάντα. Πλάι στον Armstrong, ο Ferrari δημιούργησε ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα doping στην ιστορία του αθλητισμού, με αποτέλεσμα ο Armstrong να κερδίσει 7 φορές, χωρίς να βρεθεί ίχνος doping στον οργανισμό του.

Η Αλήθεια

PROG_TRUTH_350x500mm.indd

Η ιστορία ενός άνδρα που προσπαθούσε 13 χρόνια να μάθει την αλήθεια πίσω από τον αθλητή. Ένας δημοσιογράφος των “The Sunday Times” και συγγραφέας του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε η ταινία, πλέον έχει το όνομα του συνυφασμένο με ένα από τα σημαντικότερα άρθρα στην ιστορία της ερευνητικής δημοσιογραφίας, αποκαλύπτοντας τα πάντα γύρω από τον αθλητή. Πώς όμως κατάφερε ο Walsh να αποκαθηλώσει ένα από τα δυνατότερα πρότυπα του κόσμου;

Διαβάστε περισσότερα για: