Σοκαριστικό viral εναλλακτικό τέλος για τα Φιλαράκια - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Σοκαριστικό viral εναλλακτικό τέλος για τα Φιλαράκια

TV, Ειδήσεις | 27-8-2015 |

Tα Φιλαράκια, μπορεί να έχουν να σταματήσουν να προβάλλονται εδώ και 11 χρόνια, όμως ακόμα μας απασχολούν και τα απολαμβάνουμε το Σαββατοκύριακο καθώς τρώμε… Δεν είναι λίγες οι φορές λοιπόν που ακόμα και τώρα κομμένες σκηνές τους, memes και άλλα, γίνονται viral στα social media. Έτσι σήμερα, το tweet ενός χρήστη που πρότεινε ένα εναλλακτικό τέλος, έγινε viral, ενώ σόκαρε το κοινό, καθώς έδειξε μια εντελώς διαφορετική οπτική για τους χαρακτήρες της αγαπημένης σειράς.

Ο χρήστης στηρίχτηκε στο γεγονός ότι η Φοίβη ήταν ένας χαρακτήρας με περίεργο παρελθόν, που αρκετές φορές δεν ταίριαζε μέσα στους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς.

Έτσι ο χρήστης του twitter θέλει τα Φιλαράκια να ήταν η δεκάχρονη αφήγηση της Φοίβη, που στην πραγματικότητα είναι άστεγη και εξαρτημένη από ουσίες. Σε αυτήν την αφήγηση ο χαρακτήρας της, θέλει φίλους που δεν έχει και παρατηρεί τους υπόλοιπους πέντε, φτιάχνοντας επί 10 χρόνια στο μυαλό της, τις ιστορίες που βλέπουμε επί της οθόνης. Μάλιστα στην τελευταία σκηνή οι άλλοι πέντε της παρέας την βλέπουν και την αναφέρουν σαν “η τρελή κυρία που μας κοιτάζει επίμονα”.

Μάλιστα η εναλλακτική αυτή περιλαμβάνει και την αδερφή της Φοίβη, που δεν είναι άλλη από την αντανάκλαση της σε ένα μαγαζί με καθρέφτες που λέγεται Ursula. Δείτε τι έγραψε ο χρήστης προκαλώντας το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

CNLBjwkWIAAvV7d