Πρώτες εικόνες από το sequel της «Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτες εικόνες από το sequel της «Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων»

Ειδήσεις | 15-8-2015 |

Πριν από πέντε χρόνια είδαμε άλλη μια μεταφορά του κλασσικού αριστουργήματος της παιδικής λογοτεχνίας, η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» από τον Tim Burton και την μοναδική του ομάδα ηθοποιών.

Μια από αυτές τις ημέρες, ανακοινώθηκαν από το διήμερο εκδήλωσης της Disney, οι πρώτες αφίσες από το sequel της ταινίας, με τίτλο «Alice Through the Looking Glass».

Όπως διαφαίνεται και από τις αφίσες, οι δυο πρωταγωνιστές, Αλίκη και Τρελοκαπελάς, επιπλέον σε έναν ωκεανό από ρολόγια που βγαίνουν στην επιφάνεια ως βράχοι.

alice  alice1

Εκεί θα συναντήσουμε την Αλίκη (Mia Wasikowska) να επιστρέφει ξανά στη χώρα των θαυμάτων για να σώσει τον κόσμο από έναν κακό Χρονοελεγχτή – Κύριο του Χρόνου / Timelord και το μοχθηρό σχέδιο της Κόκκινης Βασίλισσας (Helena Bonham) που θέλει να επανακτήσει τον θρόνο της, από την πλέον βασίλισσα του κόσμου που είναι η Λευκή (Anne Hathaway).

Φυσικά στην ιστορία θα δούμε ξανά και τον τρελοκαπελά – Mad Hatter, στο πρόσωπο του Johnny Depp και είναι αρκετά αισιόδοξο να βλέπουμε το ίδιο καστ ηθοποιών και σε αυτή τη ταινία.

Στους βασικούς πρωταγωνιστές ξαναγυρνούν οι: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, ενώ προστίθενται οι ηθοποιοί: Rhys Ifans,Sacha Baron Cohen, Michael Sheen και Alan Rickman.

Την αγωνία που προϊδεάζει η φράση της αφίσας «Είναι ώρα για λίγη τρέλα!» και τις συγκρούσεις που θα συναντήσουν οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές με τους κακούς, περιμένουμε να γνωρίσουμε μέσα στο 2016.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , ,