Πρώτες φωτογραφίες από την δεύτερη σεζόν του «Better Call Saul» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτες φωτογραφίες από την δεύτερη σεζόν του «Better Call Saul»

Ειδήσεις | 1-8-2015 |

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη πρώτη σεζόν, η τηλεοπτική σειρά του AMC «Better Call Saul» έχει ήδη βάλει πλώρη για την δεύτερη σεζόν και μάλιστα το κανάλι έκανε γνωστές δυο αποκλειστικές φωτογραφίες.

Το «Better Call Saul» είναι το spin-off του βραβευμένου «Breaking Bad», αναφέρεται στην ζωή του Saul, ενός ανερχόμενου δικηγόρου που κάνει τα πάντα για να εισχωρήσει στο επαγγέλμα με κωμικοτραγικές εκβάσεις. Η σειρά αγκαλιάστηκε από το κοινό και επιβεβαίωσε πως οι δημιουργοί του, Vince Gilligan, Peter Gould μπόρεσαν να χαρίσουν μια ακόμα ολοκληρωμένη και περιπετειώδης σειρά.

Η δεύτερη σεζόν του «Better Call Saul» θα ξεκινήσει στις αρχές του 2016 και θα αποτελείται από 13 επεισόδια.

first-photos-from-better-call-saul-season-2-unveiled

Μια από τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε το «AMC» δείχνει τον «Saul» (Bob Odenkirk) να βρίσκεται ενώπιον δυο καλοντυμένων ανδρών, των οποίων τα πρόσωπα μπορεί να μην βλέπουμε, αλλά από την έκφραση του «Saul» κάτι δεν πάει τόσο καλά! Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει τον Vince Gilligan και τον Peter Gould στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν που πραγματοποιήθηκαν στο Albuquerque των Η.Π.Α.

news-00086409-photos-from-better-call-saul-season-2

Σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή Bob Odenkirk θα δούμε ξανά και στον δεύτερο κύκλο τους ηθοποιούς: Jonathan Banks, Michael McKean, Rhea Seehorn, Patrick Fabian και Michael Mando.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,