Όταν η Cameron Diaz... σχεδόν πρωταγωνίστησε στο Mortal Kombat - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Όταν η Cameron Diaz… σχεδόν πρωταγωνίστησε στο Mortal Kombat

Ειδήσεις | 19-8-2015 |

Μπορεί να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας, όμως το Mortal Kombat, η κινηματογραφική μεταφορά το ομότιτλου video game από τον Paul W.S. Anderson, προσέλκυσε αρκετό κοινό στις αίθουσες το 1995, όταν έφτασε μέχρι και την κορυφή του box office. Το The Hollywood Reporter έκανε μια μικρή έρευνα σχετικά με την ταινία και από αυτή προέκυψαν αρκετές αποκαλύψεις. Η πιο ενδιαφέρουσα – ίσως – από αυτές, ήταν πως στην ταινία παρολίγο να πρωταγωνιστήσει η Cameron Diaz.

Για να έχετε μια πλήρη εικόνα της εποχής, μιλάμε για την περίοδο που η Μάσκα με τον Jim Carrey, η ταινία που μας σύστησε την ηθοποιό, ήταν απλά στο post production, οπότε η Diaz ήταν απλά μια άγνωστη 23χρονη, ομολογουμένως πανέμορφη, ηθοποιός. Ήταν ένα φρέσκο πρόσωπο στη βιομηχανία του Hollywood και φάνταζε ιδανική επιλογή για τον ρόλο της Sonya Blade. Όμως κατά την διάρκεια της απαραίτητης για τον ρόλο εκπαίδευσης στις πολεμικές τέχνες, λίγο πριν το ξεκίνημα των γυρισμάτων, έσπασε τον καρπό της, γεγονός που ανάγκασε την παραγωγή να την αντικαταστήσει.

Για την ιστορία, τον ρόλο πήρε τελικά η Bridgette Wilson-Sampras, ενώ τώρα, είκοσι χρόνια μετά την ταινία βρισκόμαστε πολύ κοντά σε ένα remake, το σενάριο του οποίου θα υπογράφουν ο σεναριογράφος του web series Mortal Kombat: Legacy, Oren Uziel, και ο Dave Callaham, σεναριογράφος των Αναλώσιμων.

Διαβάστε περισσότερα για: ,