Ο Asa Butterfield «γίνεται» μαθηματική διάνοια στο trailer του «Χ+Υ» ή αλλιώς «A Brilliant Young Mind» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Asa Butterfield «γίνεται» μαθηματική διάνοια στο trailer του «Χ+Υ» ή αλλιώς «A Brilliant Young Mind»

Ειδήσεις | 8-8-2015 |

Τον γνωρίσαμε στο ονειρικό «Hugo» ως τον νεαρό εξερευνητή που ζούσε στο τρένο και έκανε βόλτες κάτω από το μεγάλο ρολόι του σταθμού και παρακολουθούσε την βιασύνη των επιβατών στους συρμούς. O λόγος για τον Asa Butterfield όπου μετά και από το μάλλον αδιάφορο «Ender’s Game» έρχεται να μας μεταφέρει στον κόσμο των μαθηματικών.

Ο νεαρός και συνεσταλμένος μαθητής Nathan Ellis (Asa Butterfield) είναι μια μαθηματική διάνοια που θέλει να ασχοληθεί με τον θαυμαστό κόσμο των αριθμών.

x-plus-y06

Ο καινούργιος καθηγητής του στα μαθηματικά θα τον βοηθήσει ώστε να πάρει μέρος και να γίνει δεκτός σε μια σχολή όπου θα παρακολουθήσει μαθήματα στην βρετανική ομάδα της Παγκόσμια Μαθηματικής Ολυμπιάδας.

Αυτή η μεγάλη ευκαιρία βρίσκεται στο μακρινό Ταϊπέι, όπου ο Nathan θα «έρθει» αντιμέτωπος με τους καλύτερους ευφυείς του είδους, αλλά και θα νιώσει τον έρωτα στο πρόσωπο της νεαρής Zhang Mei (Jo Yang).

x-plus-y10 x-plus-y01

Ο δημιουργός του The Fallen και Beautiful Young Minds, Morgan Matthews ηγείται της σκηνοθεσίας, ενώ στο σενάριο συναντάμε τον James Graham (Coalition , (Secret Diary of a Call Girl, The Vote).

Μια κοινωνική ταινία για τα όνειρα, τις φιλοδοξίες και την κοινωνικότητα που έρχεται μέσα από την προσφορά στον εαυτό μας και τους άλλους.

x-plus-y-poster01

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,