Νέες αφίσες από το MacBeth με τους Michael Fassbender και Marion Cotillard - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέες αφίσες από το MacBeth με τους Michael Fassbender και Marion Cotillard

Ειδήσεις | 28-8-2015 |

Είναι, αναμφισβήτητα, μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες. Ο λόγος για το MacΒeth του Justin Kurzel, όπου το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Fassbender και Cotillard θα υποδυθεί το φονικό ζεύγος, το οποίο κάνει τα πάντα για να κερδίσει δύναμη στην Μεσαιωνική Σκωτία. 

Πρόκειται για μια ακόμη κινηματογραφική μεταφορά, ενός από τα πιο σκοτεινά, και σύμφωνα με πολλούς καλύτερα θεατρικά του Shakespeare, που χρονολογείται περί το 1606. Έρωτας, πόλεμος, φιλοδοξίες είναι τα κεντρικά του θέματα. Ο MacBeth είναι ένας γενναίος επιφανής στρατηγός της Σκωτίας στην μάχη με αντιφρονούντες του τωρινού βασιλιά του θρόνου. Μετά από μία μεγάλη μάχη που θα στεφτεί με επιτυχία θα πάρει την προφητεία ότι θα γίνει βασιλιάς κάποια μέρα. Η εξομολόγησή του στην γυναίκα του την Λαίδη MacBeth θα τον κάνει να αποφασίσει να πάρει στα χέρια του το μέλλον και να γίνει βασιλιάς σκοτώνοντας τον τωρινό βασιλιά και όποιον άλλο βρεθεί μπροστά του.

Εν αναμονή των κανονικών προβολών της ταινίας (την έχουμε ήδη δει στις Κάννες άλλως τε), που θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, δημοσιεύθηκαν νέες αφίσες των χαρακτήρων της, οι οποίες είναι τουλάχιστον εντυπωσιακές.

Macbeth_1

Macbeth_2

 

Διαβάστε περισσότερα για: , ,