Με ποιον θα πάει ο Spiderman στο Captain America: Civil War - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Με ποιον θα πάει ο Spiderman στο Captain America: Civil War

Ειδήσεις | 22-8-2015 |

Με τα γυρίσματα του Civil War να τελειώνουν και με την ταινία να αναμένεται να έρθει στις αίθουσες τον Μάιο, η πιο αναμενόμενη ταινία της Marvel μετά τους Avengers αναμένεται να μας απασχολεί συχνά από δω και πέρα. Πριν λίγες μέρες έγινε η προβολή κάποιων πρώτων πλάνων  στην έκθεση D23 της Disney, ενώ μάθαμε ότι ο ρόλος τους Spiderman στην ταινία δεν θα είναι μικρός αλλά μάλλον κεντρικός.

Δείτε επίσης: Ποιος θα είναι ο νέος Spiderman

Κάποιες τελευταίες πληροφορίες μάλιστα ήθελαν σκηνές να γυρίζονται μέσα στο εφηβικό δωμάτιο του νέου Spiderman, ενώ άλλες ήθελαν τον Spidey να φορά δύο διαφορετικά κουστούμια.

Marvel-Movie-Civil-War-Spider-Man

Οι πιο ενδιαφέρουσα όμως πληροφορία των τελευταίων ημερών είναι ότι ο Spiderman θα παλεύει τον Captain America σε μία σκηνή του Civil War. Μάλιστα φημολογείται ότι το νέο κουστούμι του Spiderman θα γίνει σε συνεργασία με τον Tony Stark/Iron Man, κάτι που μας δείχνει πλέον ξεκάθαρα ποια ομάδα θα επιλέξει ο Spiderman στον εμφύλιο.

Τι γίνεται όμως με τους υπόλοιπους Avengers και τα νέα μέλη. Στην ομάδα του Iron Man φαίνεται να έχουμε τους War Machine (Don Cheadle),Vision (Paul Bettany) αλλά και την Black Widow (Scarlett Johansson), πράγμα περίεργο καθώς εκείνη φάνηκε τελευταία να προσεγγίζει την ομάδα του Cap. O Captain America θα έχει στην ομάδα του τον Falcon (Anthony Mackie) τον φίλο του Bucky Barnes (Sebastian Stan), γνωστό και σαν Winter Soldier, τον Hawkeye (Jeremy Renner), την Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) αλλά και τον Ant-Man (Paul Rudd).