Και δεύτερη σεζόν για το τηλεοπτικό φαινόμενο «Humans» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Και δεύτερη σεζόν για το τηλεοπτικό φαινόμενο «Humans»

TV, Ειδήσεις | 1-8-2015 |

Η τηλεοπτική σειρά – φαινόμενο, «Humans» που κέρδισε μεταξύ άλλων την προτίμηση του κόσμου, στην κατηγορία της sci-fi θρίλερ δράσης θα μας συντοφεύσει και του χρόνου.

Η αγγλο-αμερικανική σειρά προβάλλεται τόσο στο αγγλικό κανάλι «Channel 4», όσο και στο αμερικανικό «AMC». Δημιουργήθηκε από τους σεναριογράφους Sam Vincent και Jonathan Brackley (Spooks, Spooks: The Greater Good) και βασίζεται στο βραβευμένο Σουηδικό δραματικό sc-fi «Real Humans» των Matador Films.

Στο «Humans» που τοποθετείται σε ένα υποθετικό παρόν, όπου οι άνθρωποι έχουν αγοράσει στα σπίτια τους, τους Σίνθς, ανδροειδή ρομπότς που τους βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού.

Η εξαιρετική απόδοση με την οποία παρουσιάζεται αυτή η καινούργια οντότητα ανάμεσα στους ανθρώπους και οι συνέπειες που προκύπτουν από την συνύπαρξη τους φέρνει ένα μαγευτικό αποτέλεσμα.

Μόνο το πρώτο επεισόδιο της σειράς, στο αγγλικό κανάλι Channel χάρισε την καλύτερη τηλεθέαση των τελευταίων 20 ετών. Από την άλλη πλευρά, στις Η.Π.Α. η σειρά κρατάει το ενδιαφέρον στους τηλεθεατές ηλικίας 25-54 ετών. Βάζοντας το «Humans» στο top 5 προτίμησης στην κατηγορία δράμα.

Αναμενόμενο λοιπόν να προχωρήσει και για δεύτερη σεζόν, καθώς και οι υπεύθυνοι της σειράς, είχαν αρχίσει να μιλούν για αυτό.

humans

Φέτος, στην πρώτη σεζόν που αποτελείται από οκτώ επεισόδια, έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής τα επτά, οπότε υπάρχει ακόμα χρόνος για να μάθουμε κάτι περισσότερο ως προς την ημερομηνία του δεύτερου κύκλου.

Στο «Humans» είδαμε τους: William Hurt, Katherine Parkinson, Tom Goodman-Hill, Colin Morgan, Rebecca Front, Neil Maskell και Gemma Chan.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , ,