Η Σιγκαπούρη, απαγορεύει το "50 Shades of Grey", στο Google Play - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Σιγκαπούρη, απαγορεύει το “50 Shades of Grey”, στο Google Play

Ειδήσεις | 6-8-2015 |

To διαδικτυακό κατάστημα της Google, το γνωστό μας “Google Play”, απέσυρε το “50 Shades of Grey”, από την συντηρητική Σιγκαπούρη.

Η αρμόδια υπηρεσία της χώρας, έδωσε στην ταινία την ένδειξη R21, καθιστώντας την ταινία ακατάλληλη για κοινό κάτω των 21 ετών, απαγορεύοντας την πώληση ή προβολή της σε καταστήματα όπως το Google Play, αλλά και γενικά την προβολή της από online πλατφόρμες.

Άλλες R21 ταινίες βρέθηκαν στον κατάλογο του καταστήματος, όπως τα “Fear And Loathing in Las Vegas,” “The Boy Next Door,” και το “A Clockwork Orange.” Άλλες ταινίες που βρίσκονται στο μενού, όπως τα “Trainspotting” και “The Last Temptation of Christ,” δεν έχουν ακόμα λάβει review από τις αρχές, πράγμα που τις κάνει παράνομες προς αγορά.

Το Google Play άρχισε να πουλά για “κατέβασμα” ή ενοικίαση ταινίες στην Σιγκαπούρη, μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, με τα εκεί δίκτυα να χαρακτηρίζουν τις ενέργειες της κυβέρνησης λανθασμένες.

Αντίστοιχο πρόβλημα είχε δημιουργηθεί και με το αντίστοιχο κατάστημα της Apple, το iTunes, το 2012, όταν δόθηκε η ένδειξη R21 στο “The Girl With The Dragon Tattoo.”

Διαβάστε περισσότερα για: