Η δικιά μας Ariane Labed στο Assassin’s Creed πλάι σε Michael Fassbender και Marion Cotillard - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η δικιά μας Ariane Labed στο Assassin’s Creed πλάι σε Michael Fassbender και Marion Cotillard

Ειδήσεις | 4-8-2015 |

Σας είχαμε πει για το Assassin’s Creed, το οποίο θα είναι το project που θα φέρει Michael Fassbender και Marion Cotillard για δεύτερη φορά μαζί μετά το MacBeth. το οποίο θα σκηνοθετήσει όπως και το τελευταίο ο Justin Kurzel. Τα νέα είναι ότι η δική μας Ariane Labed, που είδαμε στα Attenberg, Άλπεις, φέτος στο The Lobster του Γιώργου Λάνθιμου, θα παίξει πλάι στους δυο μεγάλους stars, με την Ελληνογαλλίδα ηθοποιό να είναι από τις πιο hot ηθοποιούς αυτή τη στιγμή όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στον κόσμο.

Δείτε: 10 Ανερχόμενα Γαλλικά Ταλέντα που Αξίζει να Δείτε, και η Ελληνίδα ανάμεσά τους

Δεν είναι τυχαίο ότι είναι μέσα στην λίστα με τους πιο ανερχόμενους Γάλλους ηθοποιούς, ενώ έχει βραβευτεί σε δύο μεγάλα Φεστιβάλ για τις ερμηνείες της, στο Locarno για το Fidelio, l’odyssée d’Alice και φυσικά στην Βενετία για το Attenberg της Αθηνάς Τσαγγάρη.

Η ταινία βασίζεται στο παιχνίδι που μέχρι στιγμής μετράει 6 συνέχειες και έχει πουλήσει πάνω από 90 εκατομμύρια αντίτυπα, αφορά έναν χαρακτήρα ο οποίος ταξιδεύει στο χρόνο για να ολοκληρώσει μία σειρά από αναμνήσεις των προγόνων του, προκειμένου να αποφευχθούν ιστορικής σημασίας συμβάντα της παγκόσμιας ιστορίας, από τις Σταυροφορίες μέχρι τους πειρατές.

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες προς τα Χριστούγεννα του 2016.