Η δεκάδα του Variety, για τους ηθοποιούς που πρέπει να προσέξουμε - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η δεκάδα του Variety, για τους ηθοποιούς που πρέπει να προσέξουμε

Ειδήσεις | 25-8-2015 |

Κάθε χρόνο, από το 1998 μέχρι σήμερα, το Variety ανακοινώνει μία λίστα με την ονομασία “10 Actors to Watch”, με τους ηθοποιούς εκείνους που πρέπει να προσέξουμε από εδώ και πέρα.

Όπως δηλώνει ο υπεύθυνος συντάκτης του Variety, Steven Gaydos: “Το ‘Actors to Watch’ έχει πλησιάσει ανεξάρτητες ταινίες, μεγάλα blockbusters από όλο τον κόσμο. Θα δείτε αυτούς τους ηθοποιούς σε κάποιες από τις επερχόμενες ταινίες που θα διεκδικήσουν βραβεία αλλά και σε ταινίες που θα κάνουν σίγουρη επιτυχία. Έχουν όλοι τους ένα κοινό: διαφορετικό λαμπρό μέλλον.”

Τα προηγούμενα χρόνια, η λίστα του Variety, είχε παρουσιάσει τους Viola Davis, Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Patricia Clarkson, Samantha Morton, Lupita Nyong’o, Michael Shannon και Melissa Leo, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να την εμπιστευτούμε.

Οι τιμώμενοι αυτής της χρονιάς θα παρουσιαστούν εκτενώς στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού, σε συνδυασμό με την κάλυψη του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ που θα γίνει στα Hamptons.

Η δεκάδα είναι η εξής:

Christopher Abbott,

christopher-abbott

ο πρωταγωνιστής του  “James White,” τον οποίο περιμένουμε να δούμε στα “Criminal Activities” και “Fun House.”

Bel Powley,

dt.common.streams.StreamServer

η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο “Diary of a Teenage Girl,” και συνεχίζει με τα “Equals” και “Carrie Pilby.”

Emory Cohen,

maxresdefault

του “The Place Beyond the Pines” και “Beneath the Harvest Sky,” που σύντομα θα τον δούμε να εμπλέκεται ρομαντικά με την Saoirse Ronan στο “Brooklyn.”

Rebecca Ferguson,

d3231ed11f2f78fee413c035d610e5c2

η οποία τραβάει τα φώτα στο “Mission Impossible — Rogue Nation,” σκοπεύοντας να το ξανακάνει στην νέα ταινία του Stephen Frears, “Florence Foster Jenkins.”

Thomas Mann,

meandearl

ο πρωταγωνιστής της έκπληξης του Sundance, “Me and Earl and the Dying Girl,” τον οποίο θα δούμε στα “Some Freaks” και “The Preppie Connection.”

Jason Mitchell,

αρχείο λήψης

του οποίου το όνομα έχει δημιουργήσει ήδη θόρυβο με την συμμετοχή του στο “Straight Outta Compton.”

Maika Monroe,

maika-monroe-independence-day-2

την οποία είδαμε στα “The Guest” και “It Follows,” περιμένοντας να την δούμε στο “Independence Day: Resurgence.”

Keith Stanfield,

Stanfield-News-618x400

ο οποίος ενσαρκώνει τον Snoop Dogg στο “Straight Out of Compton,” και έχουμε ήδη δει στο “Short Term 12,” και τον περιμένουμε στο “Snowden” του Oliver Stone.

Tessa Thompson,

tessa-thompson-e1418832867430-679x350

πρόσφατα στο “Selma,” και περιμένουμε τα “Creed” και “War on Everyone.”

Jessie T. Usher,

Jessie T. Usher arrives at the premiere of the STARZ original series "Survivor’s Remorse" on Tuesday, Sept. 23, 2014 in Los Angeles. "Survivor’s Remorse" premieres Saturday, Oct. 4 exclusively on STARZ . (Photo by Matt Sayles/Invision for STARZ EntertainmentAP Images)

από το “Survivor’s Remorse,” στο “Independence Day: Resurgence.”

Διαβάστε περισσότερα για: