Έρχεται το Prometheus 2! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έρχεται το Prometheus 2!

Ειδήσεις | 5-8-2015 |

Το πόσο καλή ταινία ήταν το Prometheus είναι υποκειμενικό, άλλοι την είδαν αδιάφορα και άλλοι την λάτρεψαν. Σίγουρα όμως όλοι κατάλαβαν ότι ο Ridley Scott έχει κάτι μεγάλο στο μυαλό του και το Prometheus ήταν ένα καλό πρώτο βήμα για να αναβιώσει τα Alien και μάλιστα να κάνει ένα καινούριο συγγενικό franchishe το οποίο θα είναι ίσως ακόμα καλύτερο ή τουλάχιστον πιο βαθύ σαν ιστορία.

Ο Scott ήθελε να κάνει το Prometheus 2 εδώ και καιρό, όμως τα εμπόδια ήταν πολλά, μία το στούντιο, την άλλη οι ημερομηνίες που δεν έβγαιναν και άλλα project που ερχόταν στην επιφάνεια. Έτσι ο σκηνοθέτης έκανε το Exodus αντί για να ασχοληθεί με το sequel πέρσι, φέτος θα μας παρουσιάσει το The Martian, όμως μοιάζει έτοιμος να ασχοληθεί με το Prometheus.

Οι Noomi Rapace και Michael Fassbender θα επιστρέψουν στους ρόλους τους. Η ταινία θα επικεντρώνει στον πρώτο πλανήτη των Engineers που γνωρίσαμε στο πρώτο Prometheus, στον οποίο ο ρομπότ χαρακτήρας του Fassbender θα οδηγήσει την Rapace για να βρει απαντήσεις. Φήμες θέλουν το Prometheus 2 να έχει μάλιστα πολλούς… Fassbender.

Μην ξεχνάτε ότι παράλληλα με το Prometheus, που θεωρείται άτυπα (προς το παρόν) prequel του Alien, στα σκαριά είναι από τον σκηνοθέτη του District 9, Neill Blomkamp το Alien 5, σε συμπαραγωγή του Scott και με την Sigourney Weaver να επιστρέφει. Μια πιθανή σύνδεση των δύο ταινιών συζητείται όλο και πιο πολύ τελευταία.

To Prometheus 2 θα αρχίσει γυρίσματα πιθανότατα στις αρχές του 2016.