Έρχεται ο Zorro... από το μέλλον - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έρχεται ο Zorro… από το μέλλον

Ειδήσεις | 19-8-2015 |

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από την τελευταία φορά, που ο Zorro εμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη και από τότε ακούγονται αρκετά σενάρια την επιστροφή του. Για την ακρίβεια η 20th Century Fox θέλει διακαώς να βγάλει μια φουτουριστική έκδοση του ήρωα και τα προηγούμενα χρόνια ακούγονταν διάφορα σενάρια για αυτό το reboot, από τον φημολογούμενο τίτλο “Zorro Reborn” μέχρι το όνομα του Gael García Bernal για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παρά τις καθυστερήσεις, βρισκόμαστε κοντά στην υλοποίηση του σχεδίου, με την Lantica Media και την Sobini Films να συνεργάζονται για την παραγωγή μιας ταινίας, της οποίας τα γυρίσματα προγραμματίζεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2016.

Ο Mark Amin, CEO της Sobini, που βρίσκεται πίσω από ταινίες όπως το Good Kill και το Frida, άλλα και ο Antonio Gennari της Lantica, δηλώνουν πως πρόκειται για μια δεκαπενταετή προσπάθεια, να συστήσουν σε αυτή την γενιά τον δικό της Zorro.

Πίσω από τον μασκοφόρο ήρωα, βρίσκεται ο Don Diego de la Vega, ένας κάτοικος του Λος Άντζελες την εποχή, που η Καλιφόρνια βρισκόταν κάτω από την Ισπανική κυριαρχία. Ο Zorro ήταν υπερασπιστής των φτωχών και των αδικημένων της περιοχής, δημιούργημα του συγγραφέα Johnston McCulley από το μάλλον μακρινό 1919, που έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα προσαρμοστεί σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον.  

Διαβάστε περισσότερα για: