"360ο Taratsa Film Festival 2015": Ένα Διαφορετικό Φεστιβάλ Κυριαρχεί τις Ταράτσες της Θεσσαλονίκης! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

“360ο Taratsa Film Festival 2015”: Ένα Διαφορετικό Φεστιβάλ Κυριαρχεί τις Ταράτσες της Θεσσαλονίκης!

Ειδήσεις, Φεστιβάλ | 18-8-2015 |

Η ομάδα του “Taratsa Film Festival” σε συνεργασία με τον φορέα υλοποίησης Πολιτιστικός Οργανισμός “Επί Σκοπόν”, πραγματοποιεί από τις 19 εως και τις 23 Αυγούστου ένα διαφορετικό, από αυτά που έχουμε συνηθίσει, θερινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου με τις ταινίες να προβάλλονται στις ταράτσες της Θεσσαλονίκης! Το θέμα του Φεστιβάλ είναι “360ο” και προσκαλεί νέους και νέες να φτιάξουν την δική τους μικρού μήκους ταινία βασισμένη στις δικές τους σκέψεις, απόψεις, όνειρα, φιλοδοξίες, ακόμη και φοβίες και συναισθήματα. Το Φεστιβάλ έχει ως σκοπό να προτρέψει την νεολαία να εκφραστεί δημιουργικά μέσα από τις ταινίες αυτές, δίνοντάς τους έτσι την αίσθηση ελευθερίας που όλοι αναζητούν. Η ελευθερία, η αυθεντικότητα και ο αυθορμητισμός θα μπορούσε κανείς να πεί πως αποτελλούν και τα κριτήρια του διαγωνισμού. Όπως ανακοινώνει και το ίδιο το Φεστιβάλ στην σελίδα του στο Facebook: οι πιο δροσιστικές, καλοκαιρινές, έναστρες και… ταρατσάτες προβολές επιστρέφουν στην πιο αγαπητή πόλη για δεύτερη φορά!

TARATSA 1

Το Φεστιβάλ θα απασχολεί τέσσερις ταράτσες, οι τρείς εκ των οποίων θα προβάλλουν κλασικές κινηματογραφικές ταινίες και η τέταρτη θα φιλοξενεί τον διαγωνισμό. Φυσικά από ένα τόσο ιδιαίτερο event δεν θα μπορούσε να λείπει κριτική επιτροπή η οποία θα κρίνει τις καταχωρήσεις όλων των διαγωνιζόμενων και θα απονείμει ανάλογα βραβεία σε όσους καταφέρουν να εντυπωσιάσουν. Οι κατηγορίες των βραβείων είναι οι εξής:

  • “Βραβείο Καλύτερης Ταινίας”
  • “Βραβείο Σκηνοθεσίας”
  • “Βραβείο Σεναρίου”
  • “Βραβείο Φωτογραφίας”
  • “Βραβείο Μοντάζ”
  • “Βραβείο Κοινού”

TARATSA AFISA

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Πρόγραμμα Προβολών Θερινού Κινηματογράφου:
http://taratsafilmfestival.com/therinos_kinematographos_programma.html

Πρόγραμμα Προβολών Διαγωνιστικού:
http://taratsafilmfestival.com/phestibal_2015_programma.html

Διεξαγωγή: Ομάδα του «Taratsa film Festival»
Φορέας υλοποίησης: Πολιτιστικός Οργανισμός «Επί Σκοπόν» (http://on.fb.me/1r7Kgsu)