Το ερωτικό θρίλερ The Girl in 6E γίνεται ταινία - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το ερωτικό θρίλερ The Girl in 6E γίνεται ταινία

Ειδήσεις | 31-7-2015 |

Το ερωτικό θρίλερ βιβλίο της A.R. Torre (Alessandra Torre), με τίτλο The Girl in 6E, βρίσκει όπως φαίνεται τον δρόμο προς την μεγάλη οθόνη, με την Chloe King να φαίνεται να έχει αναλάβει το project της μεταφοράς.

Το βιβλίο έχει σαν κεντρικό χαρακτήρα μια νεαρή κοπέλα που πάσχει από ακραία αγοραφοβία και έτσι μένει κλεισμένη στο σπίτι της, βγάζοντας τα προς το ζειν κάνοντας το “web-cam girl”, κάνοντας δηλαδή live sex παραστάσεις επί πληρωμή. Όταν θα ανακαλύψει ότι ένας από τους πελάτες της έχει απαγάγει και εκμεταλλεύεται ένα μικρό κορίτσι, διαπιστώνει ότι θα πρέπει να ξεπεράσει τους φόβους της για να σώσει το παιδί.

Η Chloe King έχει στο παρελθόν γράψει επεισόδια στα “Red Shoe Diaries” και έχει γράψει την μεγάλου μήκους “Poison Ivy II.”

Το βιβλίο “The Girl in 6E” έχει την εξής σύνοψη:

Η ζωή μου μέσα στο διαμέρισμα ήταν απλή. Πάει καλά όσο ακολουθώ τους κανόνες 

1. Μη βγεις από το διαμέρισμα. Ούτε σε περίπτωση φωτιάς, ούτε για να στείλεις γράμμα. Η πόρτα μένει κλειστή και εγώ μέσα. 
2. Μη συνδέεσαι συναισθηματικά με τους πελάτες. Εγώ βγάζω τα ρούχα μου, στέκομαι μπροστά από την κάμερα και κάνω το κομμάτι μου. Δίνω στους πελάτες ότι θέλουν. Their secrets, I keep. Everything I tell them, is a lie.
3. Μη σκοτώσεις κανέναν. Ακολούθησα αυτό το κανόνα για τρία χρόνια. 

Η ζωή μου στο διαμέρισμα είναι απλή. Όσο υπάκουα τους κανόνες, τώρα όμως τους παρεμβαίνω.