Όλο το cast του γυναικείου "Ghostbusters" με τις στολές εργασίας! (φωτό) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Όλο το cast του γυναικείου “Ghostbusters” με τις στολές εργασίας! (φωτό)

Ειδήσεις | 11-7-2015 |

E ναι λοιπόν! Οι θηλυκοί-θρυλικοί Ghostbusters έβαλαν τα ρούχα της δουλειάς και πόζαραν μπροστά στο σκηνοθέτη τους που τουιτάρει ανελέητα κατά στα διαλείμματα των γυρισμάτων του γυναικείου reboot της ισστορικής αυτής ταινίας. Παρ’ όλο που ο σκηνοθέτης Paul Feig ανέβασε πρόσφατα φωτογραφία με τις στολές των κοριτσιών, ε, πως να το κάνουμε, είναι άλλο πράγμα να βλέπεις τις  Melissa McCarthy, Leslie Jones, Kristin Wiig και Kate McKinnon να τις φοράνε!

CIs-4n9UwAAtKkW

Παλαιότερα είχαν κυκλοφορήσει και άλλες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στη Βοστόνη. Ευτυχώς να λέτε δηλαδή, που ο Feig κρατάει το ενδιαφέρον μας αμείωτο με τα συνεχή tweet του από τα παρασκήνια του γυρίσματος. Σαν να μην ήταν αρκετά τα ήδη πολλά και ιντριγκαδόρικα νέα, μάθαμε ότι και ο Chris Hemsworth θα συμμετέχει στην ταινία ως ο receptionist των τεσσάρων κυριών!

CJk7RsLWUAAZg1K

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν εμφανείς διαφορές μεταξύ αυτού του reboot και της πρώτης ταινίας, παρατηρούμε και ορισμένες κατάφωρες ομοιότητες. Ο ίδιος ο σκηνοθέτης όμως έχει δηλώσει ότι ένα πράγμα δεν έχει καταφέρει ακόμα να λύσει σε σχέση με την ταινία του. Το τραγούδι της! Το τραγούδι του πρώτου Ghostbusters είναι χαρακτηριστικό και πολυαγαπημένο από τους οπαδούς. “Δεν θέλω να το αλλάξω, αλλά από την άλλη πλευρά, θέλω πολύ να το πειράξω, να γίνει λίγο διαφορετικό, κάπως καινούργιο. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα που αντιμετωπίσαμε” δήλωσε ο Feig.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 16 Ιουλίου 2016.