Ο Ennio Morricone ντύνει μουσικά την ταινία 'The Hateful Eight' του Tarantino! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Ennio Morricone ντύνει μουσικά την ταινία ‘The Hateful Eight’ του Tarantino!

Ειδήσεις | 12-7-2015 |

Ο θρυλικός συνθέτης Ennio Morricone, επιστρέφει στις συνθέσεις των scores σε ταινίες western έπειτα από 40 ολόκληρα χρόνια! Ο Ιταλός έχει γράψει μουσική για περισσότερες από 500 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, και έγινε παγκοσμίως γνωστός (την περίοδο 1960-75) ντύνοτας μουσικά τα ιταλικά western, από σκηνοθέτες όπως ο Σέρτζιο Λεόνε, Ντούτσιο Τέσαρι και Σέρτζιο Κορμπούτσι (‘Για μια Χούφτα Δολάρια’, ‘Μονομαχία στο Ελ Πασο’ και ‘Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος’).

Ο Quentin Tarantino δήλωσε στο Comic-Con ότι ο Ennio Morricone θα είναι αυτός που θα συνθέσει το score της νέας του western ταινίας με τίτλο ‘The Hateful Eight’, η οποία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Χριστούγεννα. Ο επίσημος λογαριασμός της παραγωγής της ταινίας στο Twitter, επιβεβαίωσε με ένα σχετικό τιτίβισμα του λόγου το αληθές:

Η ταινία πραγματεύεται την προσπάθεια κάποιων κυνηγών να επιβιώσουν, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, από την προδοσία και την εξαπάτηση, με το σκηνικό να μεταφέρεται στο Wyoming μετά τη λήξη του αμερικανικού εμφυλίου.

Για περισσότερα μουσικά νέα, επισκεφθείτε το StraightOnMusic.com!

Διαβάστε περισσότερα για: ,