Νέες φωτογραφίες της Jennifer Lawrence από το "Joy" του David O. Russell - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέες φωτογραφίες της Jennifer Lawrence από το “Joy” του David O. Russell

Ειδήσεις | 18-7-2015 |

Μετά το άκρως ενδιαφέρον τρέιλερ του πολυαναμενόμενου νέου έργου του σκηνοθέτη David O. Russell με τίτλο “Joy”, κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες της αγαπημένης του πρωταγωνίστριας, Jennifer Lawrence, από σκηνές της ταινίας. Η αλήθεια είναι, ότι δεν έχουμε καταλάβει και πολλά για την υπόθεση της ταινίας από τα μέχρι τώρα δεδομένα, αλλά σίγουρα έχουμε εντυπωσιαστεί από το γενικότερο mood και την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο τρέιλερ.  Παρά ταύτα, όλα δείχνουν πολλά υποσχόμενα και διαφορετικά από προηγούμενες δουλειές του David O. Russell.

joy1

Το “Joy” είναι ένα βιογραφικό φιλμ για την Joy Mangano, εφευρέτη του επαναστατικού Miracle Mop (ναι ναι για σφουγγαρίστρα μιλάμε), αλλά μην περιμένετε απόλυτη πιστότητα προς τα πραγματικά γεγονότα της ζωής της. “Το έργο δεν είναι βασισμένο αποκλειστικά σε ένα πρόσωπο. Το έχω στηρίξει επίσης σε εμπειρίες από τη μητέρα μου και τις φίλες της, μια πολύ δυναμική ομάδα γυναικών” δήλωσε ο σκηνοθέτης. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι ενώ η Lawrence “έχει όλην την ταινία επάνω της”, πράγμα το οποίο είναι η πλέον κατάλληλη να φέρει εις πέρας, η ίδια η ταινία δεν είναι ένα “one-woman show” : “Είναι φιλόδοξο έργο γιατί αφήνει να ακουστούν διαφορετικές φωνές. Υπάρχουν τέσσερις δυναμικές γυναίκες (η Jennifer Lawrence στο ρόλο της Joy, η Diane Ladd στο ρόλο της γιαγιάς της Lawrence, η Virginia Madsen στο ρόλο της μητέρας και η Isabella Rossellini στο ρόλο της ευκατάστατης μητριάς της πρωταγωνίστριας) αλλά και τρεις δυνατές αντρικές φιγούρες, που ενσαρκώνουν ο Robert De Niro, ο Bradley Cooper και ο Edgar Ramirez”.

joy3

Ο σκηνοθέτης συνέχισε τις δηλώσεις του με προκλητική διάθεση, περιγράφοντας την ταινία ως ένα μύθο που βρίσκεται κάπου μεταξύ του “Πολίτη Cane”, του “Godfather” και του “It’s a wonderful life”. Μεγάλες κουβέντες θα πω εγώ, αλλά τι να κάνει κι ο δόλιος ο σκηνοθέτης, πρέπει με κάποιο τρόπο να τραβήξει την προσοχή του κόσμου, ταινία βγάζει αύριο μεθαύριο, τα Χριστούγεννα δηλαδή, περνάει κρίση κι ο κινηματογράφος, οι άνθρωποι δε σηκώνονται από τον καναπέ, οι κριτικοί δεν εντυπωσιάζονται με τίποτα, η ζέστη, τα λόγια του παπά…

 joy5