Οι δημιουργοί του Hornet's Nest ετοιμάζουν δύο νέες ταινίες - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι δημιουργοί του Hornet’s Nest ετοιμάζουν δύο νέες ταινίες

Ειδήσεις | 1-7-2015 |

Δύο νέες ταινίες ετοιμάζουν οι δημιουργοί του Hornet’s Nest, του ντοκιμαντέρ που στις αμερικανικές αίθουσες μπορεί να μην σημείωσε κάποια αξιόλογη πορεία, άλλα μόλις κυκλοφόρησε σε DVD έκανε πωλήσεις, που συγκρίνονται με Οσκαρικές ταινίες του είδους.

Οι  Bert Bedrosian, Christian Tureaud και David Salzberg δημιουργούν μια νέα εταιρεία παραγωγής, την Strong Eagle Media, που θα επικεντρώνεται σε ταινίες στρατιωτικού περιεχομένου. Μαζί τους ο Wendy Anderson, που την περίοδο 2010 – 2015 υπήρξε μέλος της Κυβέρνησης του Ομπάμα, ως επιτελάρχης στελεχών του Υπουργείου Άμυνας. Οι δυο πρώτες ταινίες της εταιρείας θα είναι το Citizen Soldier και Danger Close, που διαδραματίζονται στο Αφγανιστάν.

Το Citizen Soldier θα ακολουθεί τον Eran Harrill, έναν Αμερικανό στρατιώτη, που μαζί με την ομάδα του συμμετείχε σε μερικές από τις πιο επικίνδυνες αποστολές στο Αφγανιστάν, με τις κάμερες στα κράνη τους να καταγράφουν την πραγματικότητα της εμπόλεμης ζώνης στην καθημερινότητα των στρατιωτών εκεί.

Το Danger Close θα αφηγείται την ιστορία της Alex Quade, μιας δημοσιογράφου που ακολουθούσε τους στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων των Αμερικανών στην εμπροσθοφυλακή των μαχών. Το ντοκιμαντέρ φιλοδοξεί να δείξει στο κοινό εικόνες, από τον πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία, που δεν έχουν βγει μέχρι τώρα στο φως της δημοσιότητας.

Όλα αυτά βέβαια στα πλαίσια της τάσης του Hollywood να ασχολείται με πολεμικές ταινίες αυτό το διάστημα, αρχής γενομένης με το American Sniper την προηγούμενη χρονιά.

Θυμηθείτε το trailer του Hornet’s Nest:

 

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,