ΕΘ 42: Οι ηθοποιοί του Hollywood για την Ελλάδα και τα Ελληνικά μέσα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

ΕΘ 42: Οι ηθοποιοί του Hollywood για την Ελλάδα και τα Ελληνικά μέσα

Eκτός Θέματος | 21-7-2015 |

Σας είπαμε με άρθρα μας τις προηγούμενες εβδομάδες, για την στήριξη σκηνοθετών και άλλων προσώπων, στον Γολγοθά που περνά η Ελλάδα. Την προηγούμενη βδομάδα είδαμε και το σχόλιο του John Oliver στην εκπομπή του, με την υπογραφή Τσακαλώτου να μην ξεφεύγει από τον γνωστό κωμικό. Μάλιστα λίγες μέρες πριν είδαμε και μία τοποθέτηση από τον Κώστα Γαβρά.

Ωστόσο οι αντιδράσεις δεν ήταν τόσο μεγάλες όσο θα περίμεναν οι Έλληνες και τα Ελληνικά ΜΜΕ, έτσι το παρακάτω βίντεο από το γνωστό αγγλόφωνο site, greekreporter, έγινε ανάρπαστο στο Ελληνικό διαδίκτυο και έπαιξε μέχρι και στα δελτία ειδήσεων μεγάλων σταθμών αλλά και της δημόσιας τηλεόρασης. Δείτε το:

Το συγκεκριμένο βίντεο βέβαια δεν είναι τωρινό, είναι βίντεο που το greekreporter είχε ξαναβγάλει σε άλλες περιόδους της Ελληνικής κρίσης, και τώρα ξαναέβγαλε για να τονώσει τον τουρισμό και να μειώσει τις φωνές τρόμου που ακούνε όσοι θέλουν να ταξιδέψουν στην χώρα.

Καλά κάνανε τα μέσα ενημέρωσης βέβαια και το βγάλανε στον αέρα, ελάχιστα όμως ήταν αυτά τα μέσα που είπαν ότι το βίντεο με τις δηλώσεις δεν είναι τωρινό, αλλά πρόκειται για αποσπάσματα ακόμα και από προπέρσινα βραβεία του Hollywood. Έτσι στις περισσότερες περιπτώσεις ακούσαμε για στήριξη της Ελλάδας, από το εξωτερικό, που βέβαια δεν την είδαμε σε τέτοιο βαθμό στην τωρινή φάση της κρίσης. Ελάχιστοι ήταν για την ακρίβεια αυτοί που μίλησαν για την Ελλάδα τελευταία, ενώ ακόμα και στο βίντεο μιλάνε ηθοποιοί κατόπιν ερώτησης των δημοσιογράφων.

Ένας από τους λίγους που στήριξαν την Ελλάδα ήταν ο Mark Rufallo, που έκανε τα παρακάτω tweets: