Ξεκινούν τα γυρίσματα του Captain America: Civil War και ο Jeremy Renner χαίρεται - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ξεκινούν τα γυρίσματα του Captain America: Civil War και ο Jeremy Renner χαίρεται

Ειδήσεις | 14-6-2015 |

To Civil War, το τρίτο και μάλλον τελευταίο Captain America βρίσκεται πλέον σε διαδικασία γυρισμάτων με την ταινία να είναι ίσως η πιο αναμενόμενη της Marvel, πιο πολύ και από τους Avengers,

Στην ταινία σας είχαμε πει ότι πιθανό ρόλο θα έχει ο Martin Freeman (Hobbit, Sherlock) ενώ θα εμφανιστούν και οι Scarlett Witch, War Machine, The Vision, Black Widow και Hawkeye, ενώ για πρώτη φορά θα δούμε και σαν Avenger τον Ant-Man. Η ταινία θα φέρει τους Avengers να χωρίζονται για πρώτη φορά σε δύο ομάδες με τον Captain America να βρίσκεται από την μία και τον Iron Man από την άλλη, με τους υπόλοιπους να ακολουθούν τον έναν ή τον άλλον.

Πιθανή είναι ακόμα και η πρώτη εμφάνιση του Spiderman στον κόσμο της Marvel κατά την διάρκεια αυτής της ταινίας. Σίγουρος για την ταινία είναι και ο Black Panther.

Το Whose Side Are You On? δηλαδή “Με ποιανού το μέρος είσαι” φαίνεται ότι θα είναι το κεντρικό σύνθημα της ταινίας, με τους Captain America και Iron Man να μάχονται για να πάρουν με το μέρος τους, τους υπόλοιπους Avengers.

Ο Jeremy Renner (Ηawkeye) μάλιστα πόσταρε μία φωτογραφία σχετική με το σύνθημα της ταινίας, όπου η Marvel καλωσορίζει τους ηθοποιούς σε αυτήν την νέα περιπέτεια:

Screenshot from 2015-06-14 13:28:16

H ταινία θα είναι έτοιμη και θα την δούμε στις αίθουσες τον Μάη του 2016.