Τον Miles Teller θα δούμε σε ρόλο πρωταθλητή της πυγμαχίας στη νέα ταινία του Martin Scorsese - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τον Miles Teller θα δούμε σε ρόλο πρωταθλητή της πυγμαχίας στη νέα ταινία του Martin Scorsese

Ειδήσεις | 1-6-2015 |

Ο 28χρονος ηθοποιός Miles Teller φαίνεται πως κέρδισε επάξια την προσοχή του καταξιωμένου κινηματογραφιστή Martin Scorsese, αφού θα είναι ο πρωταγωνιστής στην νέα του ταινία.

Το βιογραφικό φιλμ που φέρει τον τίτλο «Bleed For This» παρουσιάζει την ιστορία του παγκόσμιου πρωταθλητή στην πυγμαχία Vinny Pazienza, όταν μετά από ένα ατύχημα κατά το οποίο δεν γνωρίζει αν θα περπατήσει ξανά, πραγματοποιεί τελικά μια από τις καλύτερες επιδόσεις στο άθλημα του.

Bleed For This Movie (1)

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ben Younger (Boiler Room, Prime), ενώ ο Martin Scorsese (The Wolf of Wall Street, Shutter Island) θα τελεί χρέη διευθυντή παραγωγής.

Με έναν Miles Teller που ύστερα και από το εξαιρετικό «Whiplash!» έχει αποδείξει για πάντα την αξία του, υπάρχει αρκετή προσδοκία για το πώς θα καταφέρει να αποδώσει τον ρόλο του διάσημου πρωταθλητή που κέρδισε 50 νίκες, πήρε 5 τίτλους και όπως αναφέρει ο ίδιος, δεν έκανε ποτέ χρήση ναρκωτικών ουσιών.

bleed-for-this

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , , ,