Το sequel της "Ημέρας Ανεξαρτησίας", απέκτησε τίτλο και καινούριο σκάφος - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το sequel της “Ημέρας Ανεξαρτησίας”, απέκτησε τίτλο και καινούριο σκάφος

Ειδήσεις | 23-6-2015 |

Η 20th Century Fox χτες διοργάνωσε ένα online event στα πλαίσια προώθησης τους νέου Independence Day 2, το οποίο θα βγει 20 χρόνια μετά το πρώτο, και αποτελεί ένα sequel που κανείς δεν ζήτησε, αλλά τελικά όλοι θέλουμε να δούμε. Το panel αποτελούνταν από τον σκηνοθέτη Roland Emmerich και τους ηθοποιούς Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox, Brent Spiner, Angelababy, Maika Monroe, Sela Ward,Jessie Usher και Liam Hemsworth, και η αλήθεια είναι ότι μάθαμε νέα σχετικά με τον τίτλο, την πλοκή, και είδαμε και την πρώτη φωτογραφία ενός σκάφους.

Το sequel λοιπόν, τιτλοφορείται “Indepenence Day: Resurgence”, το οποίο μεταφράζεται σε “Ημέρα Ανεξαρτησίας: Αναζωπύρωση”, και το σκάφος που θα δείτε παρακάτω ονομάζεται απλώς “Moon Tug”.

Σαν ένα blockbuster που σέβεται τον εαυτό του, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2016.

Σε ό,τι αφορά την πλοκή, ενώ στην πρώτη ταινία καταστρεφόταν οι Η.Π.Α., στο sequel η καταστροφή μεγαλώνει σε εύρος και μιλάμε για κάτι παγκόσμιο. Με την χρήση εξωγήινης τεχνολογίας, τα κράτη του Κόσμου συνεργάζονται για τη δημιουργία ενός καθολικού συστήματος άμυνας. Αλλά κανείς δεν μπορεί να τους προετοιμάσει για την εξωγήινη, και πλέον πιο ανεπτυγμένη, δύναμη που έρχεται. Ο ηρωισμός θα παίξει και πάλι τον πρώτο ρόλο.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

independence-day-2-moon-tug-640x640