Το reboot των θηλυκών Ghostbusters ξεκίνησε γυρίσματα! (πρώτες φωτογραφίες) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το reboot των θηλυκών Ghostbusters ξεκίνησε γυρίσματα! (πρώτες φωτογραφίες)

Ειδήσεις | 20-6-2015 |

Εδώ και μήνες γράφουμε και ξαναγράφουμε ότι ετοιμάζεται reboot των αγαπημένων μας “Ghostbusters” με γυναίκες πρωταγωνίστριες (Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Leslie Jones) και σκηνοθεσία διά χειρός Paul Feig (“Spy”, “Bridesmaids”). Έφτασε λοιπόν η ώρα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα αυτού του περίεργου concept κι έτσι στις 18/6 στη Βοστόνη οι θηλυκοί Ghostbusters άρχισαν να παίρνουν σάρκα και οστά επιβεβαιώνοντας τις φήμες και αποδεικνύοντας ότι αυτή η ταινία είναι πλέον πραγματικότητα.

Στις πιο πάνω φωτογραφίες βλέπετε την Kristen Wiig με τα ρούχα του χαρακτήρα που υποδύεται (άραγε να βλέπουμε ένα flash back της ταινίας στα ’80s; ), κατά τη διάρκεια κάποιων εξωτερικών λήψεων των γυρισμάτων στη Βοστόνη, όπου υποτίθεται ότι η πρωταγωνίστρια βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.  Από τα γυρίσματα της ίδιας σκηνής υπάρχει και η φωτογραφία της Melissa McCarthy με την Kate McKinnon, ενώ φαίνεται ότι η Jones δε συμμετέχει στη συγκεκριμένη σκηνή. Αμέσως μετά μπορείς να δεις κι άλλη φωτογραφία από τα γυρίσματα, τραβηγμένη από insta-οπαδό, στην οποία φαίνεται ο σκηνοθέτης μαζί με τις ηθοποιούς του στο σετ.

Χωρίς τίτλο
Η Wiig κι η McCarthy υποδύονται δύο άγνωστες συγγραφείς που γράφουν ένα βιβλίο σχετικό με την άποψη ότι τα φαντάσματα υπάρχουν πραγματικά. Θα δούμε την Wiig να διδάσκει στο Πανεπιστήμιο της Columbia μέχρι τη στιγμή που βγαίνει στο προσκήνιο το βιβλίο της και η ίδια γίνεται ο περίγελος της ακαδημαϊκής κοινότητας. Εκείνη τη στιγμή αρχίζει να συγκεντρώνεται η γυναικεία ομάδα των Ghostbusters για να “πιάσει δουλειά”.

Εδώ θα δεις και σχετικό βίντεο από το κανάλι Entertainment Tonight όπου αναλύει τις πρώτες φωτογραφίες από την εμφάνιση της Kristen Wiig στο γύρισμα.