Το πορνό στα 70's γίνεται σειρά για το HBO - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το πορνό στα 70’s γίνεται σειρά για το HBO

TV, Ειδήσεις | 19-6-2015 |

Ο David Simon, δημιουργός της επιτυχημένης σειρά The Wire μαζί με τον George Pelecanos ετοιμάζουν για HBO μια νέα σειρά που θα έχει θέμα το πορνό στην Times Square την δεκαετία του 70 και στις αρχές του 80.

Οι δύο τους ήταν στην αρχή ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για το προτζεκτ με τον δημιουργό να λέει ότι “Εγώ και ο George κοιταχτήκαμε και είπαμε ότι δεν θα θέλαμε να κάνουμε μια σειρά για πορνό. Είμαι παντρεμένος με παιδιά! “

Η σειρά που οι δυο τους ετοιμάζουν θα λέγεται The Deuce, ενώ ακόμη το HBO δεν είναι σίγουρο ότι θα την επιλέξει για το πρόγραμμά του, έχει όμως πολύ καλές πιθανότητες. Η σειρά θα ασχολείται με την εποχή μετά την νομιμοποίηση του πορνό στις αφίσες και τα σινεμά της Times Square, της μεγαλύτερης και σίγουρα πιο διάσημης πλατείας της Νέας Υόρκης. Η σειρά θα εξερευνεί την αντίδραση της πόλης μέχρι την αρχή του ιού του AIDS και της “επιδημίας” κοκαΐνης το ’80.

Οι αμφιβολίες των δύο δημιουργών για την σειρά σταμάτησαν όταν μετά την παρακίνηση ενός παραγωγού μίλησαν με έναν από τους μικροεγκληματίες της περιόδου που σύχναζε στην περιοχή. Οι ιστορίες του, ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσες και έτσι η σειρά είναι πιο κοντά στο να πραγματοποιηθεί.

Κάποιες από τις αμφιβολίες του Simon ωστόσο στηρίζονται στο γεγονός ότι δεν θέλει να πουλήσει την σειρά με βάση το ότι θα ασχολείται με το πορνό, πράγμα που κάνουν βέβαια κάπου οι μισές σειρές της τηλεόρασης με το γυμνό. “Θα πρέπει να το προσεγγίσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι μια ιστορία για τους ανθρώπους αλλά και τις αγορές. Μιλάμε για την εποχή που κάτι νομιμοποιήθηκε και έγινε δημοφιλές αλλά και κερδοφόρο. Θα αναρωτηθούμε τι γινεται με τους ανθρώπους όταν οι αγορές κυριαρχούν.”