Το «Netflix» έρχεται σε Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το «Netflix» έρχεται σε Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία

Ειδήσεις | 13-6-2015 |

Από τον φετινό Οκτώβριο όσοι διαμένουν στην Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία θα έχουν έναν παραπάνω λόγο για να χαίρονται. Και αυτό γιατί η μεγαλοεταιρία «Netflix» που χαρίζει απεριόριστη και ιδιαίτερη τηλεοπτική θέαση στους καταναλωτές με χαμηλό μηνιαίο κόστος, αποφασίζει να επεκταθεί ακόμα περισσότερο στην Ευρώπη και να συμπεριλάβει και τις προαναφερόμενες χώρες στο ενεργητικό της.

Το μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο που έχει κατακλύσει τους κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι ενεργή σε πάνω από 50 χώρες συμπεριλαμβανομένου και της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, κατέχει ήδη 19,3 εκ. εγγεγραμμένους χρήστες παγκοσμίως στο πρώτο εξάμηνο του 2015, ενώ στις Η.Π.Α. αυτή τη στιγμή μετρούνται σε 40,3 εκ. χρήστες.

Σύμφωνα με στατιστικές, το «Netflix» υπολογίζεται μέχρι το τέλος του 2015 να έχει φθάσει σε Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία τους 1.04 εκατομμύρια χρήστες, δηλαδή ποσοστό επιτυχίας 7%, ενώ μέχρι το 2020 οι συνδρομητές σε αυτές τις Ευρωπαϊκές χώρες, υπολογίζεται να φθάσουν τους 7 εκατομμύρια.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος του «Netflix» Reed Hastings, μιλώντας στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα «Wired» τόνισε αναφορικά με τις τιμές στις οποίες θα διατίθεται το συνδρομητικό πρόγραμμα:

«Η τιμή θα είναι ανάλογη με τις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Αυτό ανέρχεται στο μηνιαίο κόστος των 11,03€ και θα περιλαμβάνει τηλεοπτικές σειρές και ταινίες σε υψηλή ανάλυση, όπως και το Ultra HD 4K, σε κάθε πρόγραμμα που περιλαμβάνει σύνδεση στο internet.»

Πόσο θα χαρούμε να δούμε και στην χώρα μας να έρχεται η δυνατότητα των προγραμμάτων του «Netflix», όπου όχι απλά θα αναβαθμίσει και την έννοια της παρακολούθησης προγραμμάτων κατευθείαν από την τηλεόραση, αλλά θα συντελέσει και στην μερική μείωση παράνομου κατεβάσματος, για την οποία μιλούν όλοι και προσπαθούν σε τακτά χρονικά διαστήματα να κλείνουν τις αντίστοιχες ιστοσελίδες, στις οποίες καταφεύγει ο κόσμος που ζει σε χώρες που προβάλλονται οι αγαπημένες τους σειρές.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,