Το "Κοράκι" μένει χωρίς πρωταγωνιστή. Ξανά. - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Κοράκι” μένει χωρίς πρωταγωνιστή. Ξανά.

Ειδήσεις | 16-6-2015 |

Ευτυχώς ο Jack Huston δεν είχε την ίδια μοίρα με τον προκάτοχό του, Brandon Lee, αλλά από ό,τι φαίνεται ούτε αυτός θα ενσαρκώσει αυτόν τον χαρακτηριστικό ρόλο.

Ο πρωταγωνιστής του “Boardwalk Empire”, ενώ είχε δεχτεί να συμμετέχει στο remake της αριστουργηματικής ταινίας του 1994, δεν θα είναι τελικά λόγω άλλων υποχρεώσεων. Αυτή είναι η επίσημη δήλωση. Εμείς από την άλλη πάλι, επειδή είμαστε και άνθρωποι που μας αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας, μας φαίνεται πως ορισμένες παραγωγές είναι καταραμένες.

Το “The Crow” πάντως είναι στο στάδιο της προ-παραγωγής στην Ουαλία.

“Ο Jack Huston δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμος να συνεχίσει μαζί μας,” δήλωσε ο σκηνοθέτης Corin Hardy. “Το Κοράκι είναι ένα καταπληκτικό εγχείρημα, και είμαι ευγνώμον που είχαμε τον χρόνο και την υπομονή να το κάνουμε σωστά. Ανυπομονούμε για την αποκάλυψη του νέου μας πρωταγωνιστή και θα ξεκινήσουμε γυρίσματα τις επόμενες εβδομάδες.”

Η Relativity Studios είναι πίσω από την ταινία, αλλά φαίνεται να θέλει σαν αντικαταστάτες τους Huston, τους Nicholas Hoult και Jack O’Connell, μεταξύ άλλων. Πιθανών να δούμε και το Forest Whitaker στο cast, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρη η ανάμειξή του.

Η ταινία του 1994 επικεντρώνεται σε ένα δολοφονημένο τραγουδιστή της ροκ, ο οποίος ανασταίνεται για να τιμωρήσει τον υπεύθυνο του θανάτου του.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,