Το Blackbird πετά με Rooney Mara - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Blackbird πετά με Rooney Mara

Ειδήσεις | 19-6-2015 |

Στην ταινία που πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη Benedict Andrews θα παίξει η Rooney Mara. Η ταινία με τίτλο Blackbird, ξεκίνησε γυρίσματα πέντε εβδομάδων στην Νότια Αγγλία. Το Blackbird βασίζεται στο βραβευμένο θεατρικό του  David Harrower, που υπογράφει και το σενάριο.

Η Rooney Mara, που βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στο Carol που έκανε πρεμιέρα στις Κάννες και πιθανώς να βαδίσει προς τα Oscar φέτος, (την είδαμε και στην λίστα μας με τις 7 ηθοποιούς που γνωρίσαμε τα τελευταία 7 χρόνια) θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία μαζί με τον Ben Mendelsohn Starred Up. Σύμφωνα με το σενάριο, η ταινία ακολουθεί τον Ray (Mendelsohn), που θα βρεθεί αντιμέτωπος με το παρελθόν του όταν η νέα και όμορφη Una (Mara) θα εμφανίζεται απροειδοποίητα στο γραφείο του. Πριν από 15 χρόνια οι δύο τους είχαν μια παράνομη σχέση που είχε οδηγήσει τον Ray στην φυλακή. Από τότε εκείνος έχτισε μία νέα ζωή, ενώ εκείνη ζητά απαντήσεις.

Ο σκηνοθέτης  Benedict Andrews, μπορεί να κάνει την πρώτη του ταινία με το Blackbird, είναι όμως ένας από τους πιο πετυχημένους θεατρικούς σκηνοθέτες στο Λονδίνο, έχοντας σκηνοθετήσει τελευταία το A Streetcar Named Desire, με τους Gillian Anderson και Ben Foster και το The Maids που ήταν επιτυχία και στην Νέα Υόρκη με πρωταγωνίστριες τις Cate Blanchett και Isabelle Huppert.