Στο Netflix ταινία με τον Brad Pitt - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Στο Netflix ταινία με τον Brad Pitt

Ειδήσεις | 16-6-2015 |

Οι πλατφόρμες online streaming μπαίνουν όλο και πιο πολύ στην ζωή και την καθημερινότητά μας, τι κι αν στην Ελλάδα δε μπορούμε να δούμε ούτε Netflix, ούτε Amazon… Μπορεί η ώρα να φτάνει ωστόσο.

Λίγο όμως μετά την ανακοίνωση του Netflix για το Christmas Special με τον Bill Murray σε σκηνοθεσία Sofia Coppola, τις επόμενες ταινίες του Adam Sandler από το ίδιο δίκτυο αλλά και την είδηση βόμβα για τις νέες ταινίες Jarmush και  Gilliam. Μη ξεχνάμε βέβαια και τις νέες υπέροχες σειρές όπως τα Sense-8, Orange is the New Black, House of Cards και τόσες άλλες.

Ήρθε λοιπόν η ώρα μετά από όλα αυτά να δούμε και τον Brad Pitt να κάνει πρεμιέρα στο Netflix. Η νέα ταινία του Pitt, το “War Machine” που θα είναι σατυρική κωμωδία, σκηνοθετημένη από τον δημιουργό των “Animal Kingdom” και “The Rover” David Michôd. Η ταινία θα έχει τον Pitt πέρα από τον πρώτο ρόλο και στην παραγωγή καθώς η εταιρία του, Plan B σε συνεργασία με τους Dede Gardner και Jeremy Kleiner. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη του χρόνου από το Netflix με το γίγαντα του streaming να την βγάζει και σε επιλεγμένους κινηματογράφους. Η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει τα πρώτα στάδια της παραγωγής της τον Αύγουστο.

Το War Machine βασίζεται στο βιβλίο  “The Operators: The Wild and Terrifying Inside Story of America’s War in Afghanistan” με την ταινία να ασχολείται με τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, την πολιτική και τον στρατό.