Στην νέα ταινία spin-off του Harry Potter ο Eddie Redmayne - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Στην νέα ταινία spin-off του Harry Potter ο Eddie Redmayne

Ειδήσεις | 2-6-2015 |

Ο Eddie Redmayne, βραβευμένος με Oscar φέτος για το The Theory of Everything όπου έπαιξε τον Stephen Hawking, θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέα ταινίας από το βιβλίο της J.K. Rowling, με τίτλο Fantastic Beasts and Where to Find Them, που θα είναι spin-off του Harry Potter.

O ηθοποιός που θα είναι ένας από τους κύριους διεκδικητές των Oscar και το 2016 για το The Danish Girl, είχε βολιδοσκοπηθεί για τον ρόλο αρκετούς μήνες πριν, όπως σας είχαμε πει, και φαίνεται πως τελικά με την ολοκλήρωση του σεναρίου από την Rowling είπε το ναι. Ο Redmayne θα παίξει τον Newt Scamander, τον ζωολόγο μάγο του Wizarding World, που γράφει το βιβλίο που διδάσκεται στο Hogwarts, το σχολείο του Harry Potter, με τον τίτλο του βιβλίου, να είναι και ο τίτλος της ταινίας.

Είναι η πρώτη φορά μετά από τόσες ταινίες Harry Potter, που η JK Rowling γράφει η ίδια το σενάριο για ταινία που βασίζεται σε βιβλίο της.

Το βιβλίο της Rowling εκδόθηκε το 2001, και διαδραματίζεται 70 χρόνια πριν από τα γεγονότα της σειράς του Harry Potter. To Fantastic Beasts and Where to Find Them θα γυριστεί τους προσεχείς μήνες σε 3D και θα βγει στις αίθουσες τον Νοέμβρη του 2016.