Σε ζωντανή αναμετάδοση σε 4K το θεατρικό Hamlet με τον Benedict Cumberbatch - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Σε ζωντανή αναμετάδοση σε 4K το θεατρικό Hamlet με τον Benedict Cumberbatch

Ειδήσεις | 23-6-2015 |

Το Εθνικό Θέατρο της Βρετανίας είναι πάντα πρωτοπόρο και έτσι η νέα του παραγωγή του Halmet του Shakespeare θα είναι μια πρωτοπορία όσον αφορά την ζωντανή του μετάδοση σε όλο τον κόσμο από κάμερες που θα είναι ευκρίνειας 4 φορές μεγαλύτερης από ότι ένα Full-HD βίντεο (4Κ).

Η μετάδοση αυτή θα γίνει πραγματικότητα χάρη στην στην συνεργασία των Sony, Vue και του NT Live, της πλατφόρμας μεταδόσεων του National Theater. Μια τέτοιου είδους μετάδοση, με 4Κ θα είναι η πρώτη που έχει γίνει ποτέ στον κόσμο.

Δείτε επίσης: Ο Doctor Strange της Marvel με Cumberbatch και Swinton

Δείτε επίσης: Το μεγάλο αφιέρωμα του Cinefreaks στον Benedict Cumberbatch

Μία από τις θεατρικές παραγωγές που θα μεταδοθεί με αυτόν τον τρόπο, θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου και θα είναι για το Hamlet σε σκηνοθεσίας Lyndsey Turner και με πρωταγωνιστή τον Benedict Cumberbatch. Η μετάδοση θα γίνει σε θέατρα σε όλη την Βρετανία, ενώ η παραγωγή είναι ήδη από τις πιο πολυαναμενόμενες και με μεγάλες πωλήσεις στο θεατρικό box office.

Λίγο πριν τον Halmet, την ίδια τύχη θα έχει η κωμωδία του Simon Godwin The Beaux’ Stratagem τον Σεπτέμβριο.

Η μετάδοση σε 4 φορές καλύτερη ανάλυση από το Full-HD συνδυάζεται με τα 50 frames το δευτερόλεπτο που θα χρησιμοποιηθούν για την απόλυτη κινηματογραφικο-θεατρική εμπειρία.

Τα νέα επεισόδια και η επόμενη σεζόν του Sherlock

Είναι μια πρόκληση για το National Theater και τις εταιρίες που θα υποστηρίξουν την παραγωγή και την προβολή, όχι μόνο για το καθαρά τεχνικό του θέματος, αλλά και για το πως θα αποτυπωθεί καλλιτεχνικά στην κάμερα η θεατρική παράσταση Hamlet με τους ηθοποιούς, τα σκηνικά και τα πολύχρωμα κοστούμια.

Οι εν Αγγλία ή οι επισκέπτες του Λονδίνου ή κάποιας άλλης πόλης θα πρέπει να τρέξουν για να προλάβουν εισιτήρια. Να σημειώσουμε ότι η LIVΕ μετάδοση θεατρικών παραστάσεων ή όπερας είναι αρκετά σύνηθες και δημοφιλές στην Αγγλία αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη και την Αμερική.