Πρώτη φωτογραφία με την Marion Cotillard από την ταινία του Xavier Dolan - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτη φωτογραφία με την Marion Cotillard από την ταινία του Xavier Dolan

Ειδήσεις | 14-6-2015 |

O Xavier Dolan είναι από τους πιο πολυάσχολους και hot ανθρώπους στο χώρο του σινεμά αυτή τη στιγμή. Μετά από μία σεζόν χωρίς ταινία μετά από την δημιουργική του καταιγίδα που τον έφερε στην Βενετία το 2013 με το Tom à la ferme και στις Κάννες το 2014 με το Mommy, με το οποίο κέρδισε και το Βραβείο της Επιτροπής, ο νεαρός Καναδός επιστρέφει.

Έτσι αμέσως μετά την συμμετοχή του ως μέλος της κριτικής επιτροπής στο Φεστιβάλ των Καννών τον Μάη o Dolan άρχισε τα γυρίσματα της επόμενης του ταινίας μιας ταινίας Γαλλικής για ακόμα μια φορά, όμως με τους μεγαλύτερους Γαλλικούς star των τελευταίων χρόνων. Οι Marion Cotillard, Léa Seydoux, Vincent Cassel, Nathalie Baye, και Gaspard Ulliel είναι μερικοί από τους πρωταγωνιστές του Juste La Fin Du Monde (Only The End Of The World). Η ταινία απέκτησε μόλις και την πρώτη της φωτογραφία, που βλέπετε παραπάνω με την Marion Cotillard. Η ταινία ίσως να αποτελεί ένα από τα εύκολα στοιχήματα για το επόμενο Φεστιβάλ των Καννών.

download (5)

Δείτε επίσης: Το μεγάλο μας αφιέρωμα στην Marion Cotillard. Ποιες θα είναι οι επόμενες ταινίες της

Το σενάριο του φιλμ είναι βασισμένο στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Jean-Luc Lagarce, και η ιστορία αφορά την επιστροφή ενός συγγραφέα στο σπίτι του μετά από δώδεκα χρόνια απουσίας, για να ανακοινώσει τον επικείμενο θάνατό του, και την επανένωση με την οικογένειά του που ακολουθεί.

Ο Dolan φαίνεται ξεκάθαρα ότι μετά το Mommy έκανε ένα μικρό διάλειμμα, όμως το 2015 θα γυρίσει δύο ταινίες με την δεύτερη να είναι το The Death and Life of John F. Donovan. Στην συγκεκριμένη ταινία τον κεντρικό ρόλο θα έχει η Jessica Chastain ενώ εκεί θα δούμε και την γνωστή από το Game Of Thrones Kit Harington. H συγκεκριμένη ταινία θα είναι στα Αγγλικά και θα γυριστεί αργότερα φέτος.