Πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Suicide Squad: εκπληκτική Margot Robbie και Batmobile - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Suicide Squad: εκπληκτική Margot Robbie και Batmobile

Ειδήσεις | 4-6-2015 |

To Suicide Squad είναι ενδιαφέρον από πολλές πλευρές. Είναι άλλη μία ταινία από κόμικ, όμως δεν έχει πρωταγωνιστές υπερήρωες αλλά τους κακούς, και μάλιστα κάποιους από τους μεγαλύτερους κακούς της DC. Επιπλέον έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει ένα ονειρεμένο cast με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να πέφτει στον Jared Leto, λόγω της μεταμόρφωσής του σε Joker και την Margot Robbie, γιατί η επιλογή της σαν Harley Quinn μοιάζει τρομερά επιτυχημένη. Πέρα από αυτούς έχουμε και τους Will Smith, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Cara Delevingne, Adam Beach, Jay Hernandez, σε ρόλους άλλων κακών και όλοι αυτοί ενώνονται για να υπηρετήσουν μια αποστολή αυτοκτονίας, όπως λέει και ο τίτλος της ταινίας, με “πελάτη” τους την Viola Davis (How to Get Away with Murder).

Δείτε επίσης: Ο Joker του Jared Leto

Δείτε επίσης: H Tilda Swinton στο Doctor Strange της Marvel μετά τον Benedict Cumberbatch!

Οι πρώτες φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τα γυρίσματα της ταινία με την Robbie να πρωταγωνιστεί και να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα. Μάλιστα η γνωστή από τον Λύκο της Wall Street ηθοποιός θα παίζει και την Dr. Harleen F. Quinzel, την ψυχίατρο και alter ego της Harley Quinn, που στο γύρισμα είδαμε να καβαλάει μια μηχανή δεμένη με σχοινιά:

Margot-Robbie-Does-Her-Own-Stunts-On-The-Set-Of-Suicide-Squad-02-580x435

Το άλλο νέο από τα γυρίσματα της ταινίας είναι ότι η συμμετοχή του Batman – Ben Affleck θεωρείται πλέον σχεδόν σίγουρη με τους fan και τους παπαράτσι να πιάνουν στα γυρίσματα της ταινίας το Batmobile να κυνηγά τον Joker:

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας