Ο Spielberg ετοιμάζει ακόμα μία φορά μεταφορά του Michael Crichton - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Spielberg ετοιμάζει ακόμα μία φορά μεταφορά του Michael Crichton

Ειδήσεις | 29-6-2015 |

Σε ρόλο Διευθυντή Παραγωγής για το Jurassic World, φαίνεται πως είναι ένα ωραίο καλοκαίρι για τον Steven Spielberg. Ο σκηνοθέτης αποφάσισε ότι πρέπει να συνεχίσει με τις επιτυχίες, και έτσι επιστρατεύει ακόμα μία νουβέλα του Michael Crichton, το Micro.

Η εταιρεία του Spielberg, δηλαδή η DreamWorks Studios, κατέχει πλέον τα δικαιώματα του βιβλίου, την μεταφορά του οποίου θα υπογράφει ο παραγωγός, Frank Marshall. Το “Micro” είναι το τελευταίο βιβλίο του συγγραφέα πριν πεθάνει, το οποίο και δεν ολοκλήρωσε. Το βιβλίο βέβαια εκδόθηκε, όταν το 2008, ανέλαβε να το ολοκληρώσει ο φίλος του συγγραφέα, Richard Preston, με το βιβλίο να εκδίδεται το 2011, από τον εκδοτικό οίκο Harper Collins.

Το “Micro” ακολουθεί μία ομάδα τελειόφοιτων, οι οποίοι ταξιδεύουν στη Χαβάη για να εργαστούν σε μία μυστηριώδη εταιρεία βιοτεχνολογίας. Δυστυχώς, και λογικά, τα πράγματα πάνε στραβά πάρα πολύ γρήγορα, καθώς εγκλωβίζονται σε ένα δάσος, αλλά υπάρχει και άλλο πρόβλημα. Εξαιτίας ενός πειράματος συρρικνώνονται στο μέγεθος εντόμων. Μην χάνετε την αρχική σας χαρά. Μιλάμε για Crichton.

Ο Spielberg δήλωσε: “Είμαστε χαρούμενοι για τη δημιουργία του Micro. Για τον Michael, το μέγεθος πάντα μετρούσε, είτε μιλάμε για τους τεράστιους δεινόσαυρους του “Jurassic Park”, είτε για του μικροσκοπικούς ανθρώπους του ‘Micro'”.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,