Μετά στο Scandal στο Confirmation του ΗΒΟ η Kerry Washington - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Μετά στο Scandal στο Confirmation του ΗΒΟ η Kerry Washington

Ειδήσεις | 16-6-2015 |

H Kerry Washington είναι μία από τις καλύτερες ηθοποιούς που έχουν επικεντρώσει τα τελευταία χρόνια την καριέρα τους στην τηλεόραση. Μετά το Scandal, που οδεύει το χειμώνα για την πέμπτη σεζόν του, η Kerry Washington θα είναι η πρωταγωνίστρια στην παραγωγή του HBO, Confirmation όπου θα παίξει την Anita Hill.

H Washington πέρα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι και ένας από τους παραγωγούς της τηλεταινίας που άρχισε γυρίσματα. Η ταινία αφορά την ακρόαση  του δικαστή Clarence Thomas που ήταν υποψήφιος για το ανώτατο δικαστήριο των HPA. H Anita Hill ήταν από αυτούς που κατέθεσαν στην συγκεκριμένη ακρόαση.

Το σενάριο υπογράφει η Susannah Grant (σεναριογράφος του Erin Brockovich) ενώ σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Rick Famuyiwa, που είδε το Dope την τελευταία του ταινία να κάνει επιτυχημένη Ευρωπαική πρεμιέρα στις Κάννες μετά την συμμετοχή του στο Sundance.

Στην ταινία θα παίξουν και ο Wendell Pierce στον ρόλο του Thomas, όπως και οι Jennifer Hudson, Cobie Smulders, Erika Christensen, Eric Stonestreet, Grace Gummer, Greg Kinnear, Jeffrey Wright, Dylan Baker και Alison Wright.