Κατέφθασε επιτέλους η σειρά «Sense8» από τους δημιουργούς του «Cloud Atlas» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Κατέφθασε επιτέλους η σειρά «Sense8» από τους δημιουργούς του «Cloud Atlas»

TV | 6-6-2015 |

Ξεκίνησε εχθές Παρασκευή 5 Ιουνίου, η πορεία της δραματικής τηλεοπτικής σειράς «Sense8» στο κανάλι «Netflix». Η παραγωγή είναι μια δημιουργία των αδερφών Wachowski (The Matrix ταινίες, Cloud Atlas, Jupiter: Ascending) και του J. Michael Straczynski (Babylon 5, Thor, The Challenging, World War Z).

Η ιστορία επικεντρώνεται στην ζωή μερικών ανθρώπων από όλο τον κόσμο, που για κάποιο περίεργο τρόπο, συνδέονται πνευματικά μεταξύ τους. Αυτό που πρέπει να κάνουν πλέον είναι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις και κυρίως εκείνους που τους θεωρούν απειλή για τον κόσμο.

Από την ομάδα των πρωταγωνιστών δεν θα μπορούσε να λείπει η Doona Bae, αγαπημένη «μούσα» των Wachowski, η που συναντήσαμε με εκπληκτική ερμηνεία στο «Cloud Atlas», αλλά και στο πρόσφατο «Jupiter: Ascending». Επίσης θα δούμε και την καταπληκτική Freema Agyeman όπου μετά την ιδιαίτερη ερμηνεία της στον «Doctor Who» επιχειρεί ξανά μια sci-fi παραγωγή. Θα δείτε και τον Naveen Andrews ή αλλιώς τον τηλεοπτικό Sayid Jarrah από το «Lost» και την
Tena Desae από τις δυο ταινίες για το «Εξωτικό ξενοδοχείο Μάριγκολντ». Μα φυσικά και αρκετούς ακόμα νέους ηθοποιούς και ηθοποιούς που έχετε συναντήσει σε αρκετές ταινίες και από τα παλιά, όπως την Daryl Hannah που έμεινε γνωστή για την ερμηνεία της στην ταινία «Η Γοργόνα» κοντά στον Tom Hanks και στην σειρά θα την δείτε στα πρώτα τρία επεισόδια.

Την τηλεοπτική σειρά που αγκάλιασε ο κόσμος άμεσα και πριν προλάβει να προβληθεί στην μικρή οθόνη, είχε συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια οπαδούς στο Youtube, κατά την προβολή των trailers, πέρα από την επίσημη ιστοσελίδα στο Facebook, που αυτή την εβδομάδα πάτησαν «like» περίπου 6,5 χιλιάδες άτομα.

Δεδομένου ότι το «Netflix» προσφέρει την δυνατότητα να «ξεκλειδώνει» όλα τα επεισόδια της σεζόν, σταδιακά στα torrents sites θα μπορείτε αυτές τις μέρες να δείτε όλο τον πρώτο κύκλο της σειράς.

Σύντομα θα έχετε και την δική μας γνώμη για το πρώτο επεισόδιο, καθώς και για όλη την πρώτη σεζόν.

Η αναμονή πάντως άξιζε, αν σκεφτούμε τους μεγαλοδημιουργούς που μας έχουν χαρίσει τόσες όμορφες δημιουργίες επιστημονικής φαντασίας και κοινωνικές ταινίες, που καταλήγουν τελικά στα καθημερινά και περίπλοκα συναισθήματα των ανθρώπων.

https://www.youtube.com/watch?v=riLgCIvE9aU

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , , ,