Είστε έτοιμοι για το sequel του "Top Gun"; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είστε έτοιμοι για το sequel του “Top Gun”;

Ειδήσεις | 29-6-2015 |

Το έχουμε πει ήδη πολλές φορές. Ζούμε στην εποχή του sequel και του reboot και του remake και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Ελπίζουμε να είστε έτοιμοι για ένα ακόμα, μετά από σχεδόν 30 χρόνια.

Έχουμε πλέον πληροφορίες για τον Top Gun 2. Σε συνέντευξη για την προώθηση του Terminator Genisys στο Βερολίνο, ο διευθύνων σύμβουλος της Skydance, David Ellison, αποκάλυψε ότι το σενάριο γράφεται και ότι ο Tom Cruise θα είναι για ακόμα μία φορά ο Maverick, με μόνο σεναριακό πρόβλημα, βάσει των λεγομένων του πάντα, να είναι το πως θα καλυφθεί το χρονικό διάστημα από την πρώτη ταινία μέχρι τώρα.

“Ο Justin Marks γράφει αυτή τη στιγμή το σενάριο. Έχει μία εκπληκτική οπτική, και θέλει να βελτιώσει τον κόσμο των πιλότων μαχητικών αεροσκαφών, και πως αυτοί είναι στο σήμερα,” δήλωσε ο Ellison said. “Υπάρχει ένας θαυμάσιος ρόλος για τον Maverick στην ταινία, και δεν θα υπήρχε Top Gun χωρίς αυτόν.” 

Επίσης πρόσθεσε ότι η ταινία θα βγει σε IMAX και 3D, με την υπόθεση να αφορά κυρίως μία εκ των έσω ανάλυση στη ζωή και εκπαίδευση των πιλότων.

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,