Οι λυκάνθρωποι της TV που αγαπάμε - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι λυκάνθρωποι της TV που αγαπάμε

TV, Αφιερώματα | 14-6-2015 |

Μετά από το κείμενό μου για τους πιο αγαπημένους βρικόλακες της μικρής οθόνης, νομίζω ότι είναι δίκαιο να αναφερθώ και στους αγαπημένους μας λυκάνθρωπους. Δηλαδή τι; Επειδή αυτά τα αγόρια είναι λίγο παραπάνω τριχωτά και μεταμορφώνονται σε κάθε πανσέληνο, δεν σημαίνει πως δεν τα αγαπάμε. Εξάλλου, είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλο.

Alcide – True Blood (Joe Manganiello)

Slide11

Νομίζω ένας από τους πιο αγαπητούς μας λύκους ήταν ο Alcide από το True Blood, ο οποίος στην σειρά πήγε αδικοχαμένος, όταν οι σεναριογράφοι αποφάσισαν ότι δεν ήθελαν η Sookie να καταλήξει μαζί του. Αυτή η Sookie, όλους τους καλύτερους.

Dyson – Lost Girl (Kris Holden-Ried)

Slide13

Μπορεί το Lost Girl, η καναδέζικη σειρά της Syfy να μην έκλεψαν τις εντυπώσεις, αλλά ο Dyson και οι κοιλιακοί του σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητοι. Ο κάνει έναν λυκάνθρωπο στην σειρά, είναι το ερωτικό ενδιαφέρον της πρωταγωνίστριας. Και από ότι φαίνεται ο ρόλος του λυκάνθρωπου του πήγαινε τόσο πολύ που του ζήτησαν να τον ξανακάνει στο Underworld: Awakening.

Scott – Teen Wolf (Tyler Posey)

Slide51

Κακά τα ψέματα, το Teen Wolf του MTVείχε ωραίους λυκάνθρωπους. Από τον πρωταγωνιστή του Scott που ξεκίνησε στην σειρά σαν ένα χαριτωμένο αγοράκι και τώρα στα 24 του (πραγματική ηλικία) έχει αρχίσει και φαίνεται sexy. Αλλά δεν είναι ο μόνος στην σειρά.

Δείτε τους υπόλοιπους στο TvFreaks.gr