Οι φαν του Star Trek έχουν το λόγο! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι φαν του Star Trek έχουν το λόγο!

Ειδήσεις | 6-6-2015 |

Όλοι εσείς οι φανατικοί οπαδοί του Star Trek ξυπνήστε. Ήρθε η ώρα σας. Θυμάστε, που σας είχαμε αποκαλύψει ότι είναι στα σκαριά ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του Spock, του χαρακτήρα που ενσάρκωσε ο Leonard Nimoy στην ιστορική αυτή τηλεοπτική σειρά; Ε, λοιπόν, ο υιός του προαναφερόμενου, Adam Nimoy, ζητάει τη βοήθεια όλων των ορκισμένων φαν του Star Trek για να πραγματοποιηθεί το ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα στον πρόσφατα χαμένο πατέρα του, με τίτλο “For the Love of Spock”.

Ναι! Η κρίση στρέφει το σινεμά στις πραγματικές του ρίζες, δηλαδή στους θεατές του, και τον Adam Nimoy στο crowdfunding. Η επίσημη σελίδα της ταινίας στην πλατφόρμα του Kickstarter, αναφέρει ότι η όλη ιδέα ήταν προϊόν συζήτησης πατέρα-γιου, πριν το θάνατο του πρώτου από χρόνια πνευμονοπάθεια. Μετά το ατυχές συμβάν τον περασμένο Φεβρουάριο, κρίθηκε απαραίτητο η ταινία να μην αφορά μόνο το χαρακτήρα του Spock αλλά να αναφέρεται και στον άνθρωπο πίσω από τον διχασμένο Βουλκάνιο, τον ίδιον τον Leonard Nimoy.

Στο Kickstarter ζητούνται συνολικά $600,000 για να καλυφθούν τα έξοδα της ταινίας σχετικά με τις άδεις αναπαραγωγής των πλάνων και των φωτογραφιών που εμφανίζεται ο Spock στο σινεμά και στην τηλεόραση. Πολλοί έχουν ήδη συμφωνήσει να συμμετάσχουν στο εγχείρημα. Ο William Shatner, ο George Takei, η Nichelle Nichols, ο Walter Koenig κι ο J.J. Abrams θα δώσουν συνεντεύξεις στο πλαίσιο της ταινίας. Αφηγητής θα είναι ο Zachary Quinto, που υποδύθηκε τον Spock στις νεότερες ταινίες Star Trek (2009) και Star Trek Into Darkness (2013).

Για εσένα φίλε gig, που ακούς Star Trek και λιγώνεσαι, που θα βοηθήσεις στην εκστρατεία των γνώριμων αγαπημένων σου, το σύμπαν θα είναι γενναιόδωρο. Θα ανταμειφθείς για τη στήριξή σου με πρόσβαση σε ψηφιακό stream της ταινίας πριν αυτή βγει στις αίθουσες (σπιτική avant premiere σαν να λέμε), με εισιτήρια για τις προβολές που θα λάβουν χώρα σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες, ή με το προνόμιο του να παίξει στο φιλμ φωτογραφία με εσένα ντυμένο Spock ή με εσένα να δίνεις τον χαρακτηριστικό χαιρετισμό “Live Long and Prosper”. Επιπλέον υπάρχουν πολλά special items από την προσωπική συλλογή του Leonard Nimoy, αν και αρκετά από αυτά δόθηκαν ήδη, καθώς ήταν μοναδικά.

Η προθεσμία λήγει 1 Ιουλίου και ήδη έχουν συγκεντρωθεί $166.121. Έχεις λιγότερο από ένα μήνα για να συντελέσεις κι εσύ σε αυτό που ονειρεύεσαι, βιάσου!

Διαβάστε περισσότερα για: ,