Γιατί έχουμε αδρανήσει στο Cinefreaks; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Γιατί έχουμε αδρανήσει στο Cinefreaks;

Απόψεις | 30-6-2015 |

Οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις έχουν βάλει όλους μας, και τους Cinefreaks, σε μια διαδικασία καθημερινής περισυλλογής, ζυγίσματος θετικών και αρνητικών επιπτώσεων μιας επιλογής, συζητήσεων…

Θεωρούμε, πως οι στιγμές που ζει η χώρα μας αυτή την στιγμή είναι τόσο σημαντικές, που η είδηση για τον τίτλο της επόμενης ταινίας Guards of Galaxy ή για το πως διαμορφώθηκε το αμερικανικό box office το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, είναι αστεία. Ειλικρινά, δεν κατηγορούμε σε καμία περίπτωση φίλους και συναδέλφους, που μπορεί να συνεχίζουν να λειτουργούν σε κανονικούς ρυθμούς, άλλα εμείς δεν μπορούμε να τους ακολουθήσουμε.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα βάλουμε προσωρινά “λουκέτο” στο Cinefreaks.gr, όπως δεν θεωρούμε πως σε αυτή την συγκυρία, πρέπει να μπει λουκέτο στην Τέχνη. Αντιθέτως, πιστεύουμε πως τώρα έχουμε περισσότερο από ποτέ ανάγκη την Τέχνη και τους ανθρώπους, που την υπηρετούν, εντός ή εκτός Ελλάδας, για να θέσουν τους δικούς τους προβληματισμούς ή και να δώσουν δικές τους απαντήσεις σε ερωτήματα, που μας απασχολούν.

Εμείς, ως Cinefreaks.gr θα κάνουμε μια τέτοια προσπάθεια, έχοντας ως πρωταρχικό μας στόχο να συνδράμουμε στην ψυχραιμία, την σύνεση και τον σεβασμό στην αντίθετη άποψη, όποια κι αν είναι αυτή.

Διαβάστε επίσης: Δημοψήφισμα, ζωή και σινεμά – ακυρώθηκαν οι πρεμιέρες της Πέμπτης

 

Διαβάστε περισσότερα για: , ,