Ετοιμάζεται ταινία για την διαμάχη ανάμεσα στον Boba Fett και τον Hans Solo - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ετοιμάζεται ταινία για την διαμάχη ανάμεσα στον Boba Fett και τον Hans Solo

Ειδήσεις | 3-6-2015 |

Οι φήμες έχουν εμφανιστεί εδώ και πολύ καιρό, και θέλουν την δημιουργία μιας stand alone ταινίας γέννημα θρέμμα του σύμπαντος του Star Wars, η οποία δεν έχει – προς το παρόν τουλάχιστον – τίτλο, άλλα θα εστιάζει στην διαμάχη ανάμεσα στους χαρακτήρες των Boba Fett και Hans Solo.

Η ιστορία θα διαδραματίζεται στο διάστημα, που μεσολαβεί ανάμεσα σε όσα είδαμε στο 2ο και στο 3ο επεισόδιο της σειράς ταινιών, ενώ σε αυτήν αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους και αγαπημένοι χαρακτήρες, όπως οι Chewbacca, Lando Calrissian, και Bossk.

Επίσης ενδιαφέρον έχει το γεγονός, ότι ήδη ακούγονται ονόματα σκηνοθετών. Αυτά είναι του Jon Favreau, σκηνοθέτη του πρώτου και δεύτερου Iron Man, που θα πρέπει να “μονομαχήσει” όμως με τον Matthew Vaughn, του Kingsman: The Secret Service, για την καρέκλα του σκηνοθέτη, που έχει εγκαταλείψει ο Josh Trank.

Διαβάστε επίσης: Το Star Wars ή πως το διάστημα κατέκτησε την καρδιά μας

Σημειώνουμε, πως αυτή θα είναι η δεύτερη stand alone ταινία, που θα προέρχεται από τον κόσμο του Star Wars. Το Rogue One θα ξεκινήσει γυρίσματα αυτό το καλοκαίρι και θα κάνει την πρεμιέρα του τον Δεκέμβριο του 2016. Η ιστορία του τοποθετείται ανάμεσα στα επεισόδια 3 και 4 και αφορά μια ομάδα επαναστατών, που προσπαθεί να κλέψει τα σχέδια του Death Star, ένα γεγονός, που όπως θα θυμάστε οι φανατικοί της σειράς αναφέρεται στο ξεκίνημα της πρώτης ταινίας, A New Hope:

H δεύτερη stand alone ταινία αναμένεται στις αίθουσες το 2018, ενώ φημολογείται και μια τρίτη σχετικά με το παρελθόν του Yoda, την οποία θα δούμε κάποια στιγμή το 2020.

Δείτε τα trailer του Star Wars: The Force Awakens

Διαβάστε περισσότερα για: