Ετοιμάζεται το sequel του Kingsman: The Secret Service - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ετοιμάζεται το sequel του Kingsman: The Secret Service

Ειδήσεις | 12-6-2015 |

To Kingsman: The Secret Service ήταν σίγουρα μία από τις καλύτερες και πιο διασκεδαστικές περιπέτειες της χρονιάς. Ο Matthew Vaughn σκηνοθέτης της ταινίας και σκηνοθέτης πολλών ανάλογων διασκεδαστικών ταινιών όπως τα Stardust, Kick-Ass, X-Men First Class, μας είπε ότι γράφει το σενάριο για το δεύτερο Kingsman.

Μάλιστα λίγο νωρίτερα σας είχαμε πει ότι ο  θα μπορούσε να γυρίσει για μια δεύτερη ταινία. Βέβαια ο Vaughn είναι αρκετά αφοσιωμένος στην δουλειά του και φαίνεται ότι θα κάνει την ταινία μόνο όταν είναι πραγματικά καλή, καθώς είπε ότι όταν το σενάριο είναι έτοιμο, τότε θα δει αν είναι αρκετά καλό για να κάνει την δεύτερη ταινία.

Ένα πρόβλημα βέβαια είναι το ποιο δρόμο θα ακολουθήσει η ταινία, καθώς SPOILER ALERT ο χαρακτήρας του Colin Firth πεθαίνει στην πρώτη ταινία. Ο Vaughn είπε ότι είτε θα μπορούσε κάπως να επιστρέψει και να πάμε σε κάτι σαν Lethal Weapon με έναν μεγάλο και ένα μικρό να κάνουν ομάδα που θα αναλάβει σαν γκρουπ νέες αποστολές ή κάτι σαν Star Wars όπου δεν θα έχουμε επιστροφή του δασκάλου Firth, αλλά θα αναλάβει ο Eggsy τον ρόλο του δασκάλου με κάποιον νέο μαθητή.