ΕΘ 40: Οι 7 εφιάλτες που δεν θέλουμε να δούμε μέχρι τα 8α γενέθλιά μας - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

ΕΘ 40: Οι 7 εφιάλτες που δεν θέλουμε να δούμε μέχρι τα 8α γενέθλιά μας

Eκτός Θέματος | 18-6-2015 |

Την προηγούμενη βδομάδα γιορτάσαμε τα 7 μας χρόνια και έτσι σας βομβαρδίσαμε με κάθε είδους εφτάρια, είδαμε τους 7 άντρες και 7 γυναίκες ηθοποιούς που γνωρίσαμε μέσα σε αυτά τα χρόνια, είδαμε τις 7 πιο πολυδιαβασμένες ταινίες στο Cinefreaks τον τελευταίο χρόνο, είδαμε ταινίες που έχουν να κάνουν με το 7, είδαμε 7 σειρές ταινιών με 7 ταινίες η κάθεμία, επιλέξαμε τις 7 καλύτερες σειρές των τελευταίων 7 χρόνων, καθώς και τις 7 ταινίες που έκοψαν τα περισσότερα εισιτήρια τα τελευταία χρόνια. Κάναμε και 7 ευχές σβήνοντας τα 7 κεράκια μας.

Κλείνοντας το αφιέρωμά μας μετά από ένα εορταστικό 10ήμερο και λόγω και του κλίματος στην χώρα, βλέπουμε τους 7 εφιάλτες που δεν θα θέλαμε να δούμε μέχρι να κλείσουμε τα 8!

1. Ρεκόρ είσπραξης εισιτηρίων είχε το Transformers 10, κατάφερε να φτάσει τα 1 δισεκατομμύριο εισιτήρια παγκοσμίως και στην Ελλάδα έφτασε τον αριθμό ρεκόρ για φέτος 5000!

2. Η πρεμιέρα Ρωσικής ταινίας προκαλεί έντονες διαμαρτυρίες από φιλοευρωπαιστές και η συγκέντρωση “Μένουμε Ευρώπη” στο Σύνταγμα επαναλαμβάνεται ένα χρόνο μετά.

3. Τα νέα μέτρα μετά το νέο μνημόνιο έχουν γονατίσει τους πολίτες κάνουν αναγκάζουν τους κινηματογράφους να επεκτείνουν την προσφορά 1+1 της Τετάρτης όλες της μέρες. Οι περισσότεροι σινεφίλ, πάνε πλέον σινεμά μια φορά τον μήνα όταν βάζουν κάρτα στο κινητό. / Εναλλακτικό σενάριο ονείρου: Το εισιτήριο σινεμά φτάνει τις 2000 δραχμές και είμαστε πίσω στο 2000! Μόνη διαφορά είναι ότι τα εισιτήρια σινεμά δίνονται πλέον με δελτίο.

4. Το Carol του Todd Haynes κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα με την Ιερά Σύνοδο να καταδικάζει για άλλη μια φορά τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις, τονίζοντας ότι οι πιστοί πρέπει να δουν μόνο το Love, που κάνει πρεμιέρα επίσης για να δουν τον αγνό έρωτα ενός άντρα με γυναίκες.

5. Ο Γιώργος Λάνθιμος δηλώνει ότι θα κάνει ταινία για την κρίση. Το σενάριο θα περιλαμβάνει 17 από όλη την Ευρώπη άντρες να μπαίνουν σε μία αίθουσα και τον Έλληνα να προσπαθεί να γοητέψει τους υπόλοιπους με την ομορφιά του. Αν δε τα καταφέρει θα μετατραπεί σε Μπαμπούσκα που θα γίνεται μικρότερη στην αιωνιότητα. Στον ρόλο του Γιάννη Βαρουφάκη θα είναι ο Ryan Gosling.

6. Τα sites για τον κινηματογράφου, παρά την μείωση των εισιτηρίων αυξάνονται. Το κοινό απολαμβάνει κριτικές 140 χαρακτήρων ή 5 αστεριών, ωστόσο ούτε οι κριτικοί, ούτε το κοινό βλέπει πλέον τις ταινίες στον κινηματογράφο, αλλά όλοι μαλώνουν για το αν το φιλμ είναι καλύτερο από το digital ή αν το 3D είναι καλύτερο από το νεόφερτο 4D.

7. H σειρά του Lars Von Trier, θα είναι τελικά remake του Nymphomaniac! Το sex και οι θάνατοι θα είναι προφανώς περισσότερα από το Game of Thrones και σίγουρα αναμένεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Διαβάστε περισσότερα για: