Δεν θα δούμε προς το παρόν στο HBO την νέα κωμική σειρά του David Fincher - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Δεν θα δούμε προς το παρόν στο HBO την νέα κωμική σειρά του David Fincher

TV, Ειδήσεις | 13-6-2015 |

Ο David Fincher που γνωρίζαμε πως ξεκίνησε άλλη μια συνεργασία με το HBO, αυτή τη φορά μια κωμική τηλεοπτική σειρά θα χρειαστεί να κάνει παύση παραγωγής. Ο γνωστός σκηνοθέτης που μας έχει χαρίσει μερικά από τα καλύτερα θρίλερ με έντονα ηθικό και κοινωνικό ερώτημα και ενώ είχε ήδη ετοιμάσει τα πρώτα 4 με 5 επεισόδια της επερχόμενης σειράς, με τίτλο «Videosyncrazy » αναγκάζεται να σταματήσει την παραγωγή.

Σύμφωνα με το «Deadline», οι υπεύθυνοι του HBO σταματούν τη παραγωγή με βάση το υλικό που είδαν μέχρι στιγμής από τον Fincher. Συγκεκριμένα τονίστηκε, πως δεν προβλέπεται να μην δούμε ποτέ την σειρά, απλώς γίνεται μια παύση από τα γυρίσματα. Ο Ficher τώρα επαναπροσδιορίζει το υλικό, όπου πιθανότητα να περιλαμβάνει νέο υλικό και διαμόρφωση του σεναρίου.

Θυμίζουμε η υπόθεση της νέας σειράς, περιλαμβάνει τον εύστροφο και φιλόδοξο φοιτητή Robby (Charlie Rowe), που παρατάει τις σπουδές του για να κυνηγήσει το όνειρο του στο Hollywood με σκοπό να γίνει τρανός σκηνοθέτης. Αρχικά θα δούμε τον πρωταγωνιστή να πιάνει δουλειά ως βοηθός παραγωγής σε μια εταιρία που ασχολείται με την παραγωγή μουσικών βίντεο.

Αναμένουμε να δούμε τι αλλαγές θα γίνουν στο σενάριο γενικώς και φυσικά το συναίσθημα του Fincher, αφού η σειρά βασίζεται σε αρκετό βαθμό στην δική του εμπειρία όταν πρωτοξεκίνησε την καριέρα του.

Άραγε το αποτέλεσμα που βασίζεται σε βιογραφικές πτυχές του καλλιτέχνη, γιατί δεν άρεσε τόσο από το HBO και ποια είναι τα νέα σημεία που θα το κάνουν καλύτερο; Όπως και να΄ χει η προσμονή μας σε αυτό το project είναι μεγάλη!

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,