CinefreakShow Επεισόδιο 30 - Πρεμιέρες 4 Ιουνίου - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

CinefreakShow Επεισόδιο 30 – Πρεμιέρες 4 Ιουνίου

WebTV | 4-6-2015 |

Το CinefreakShow γίνεται επισήμως 30 εβδομάδων. 30 εβδομάδες γεμάτες ταινίες, πρεμιέρες και προβολές, και θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι να ξέρετε, διότι ο αγώνας για τη μαχόμενη κινηματογραφική δημοσιογραφία, δεν σταματά ποτέ. Σήμερα για να γιορτάσουμε αυτά τα πρώτα μας -άντα σας πάμε και θερινό σινεμά, σε μία μάλιστα από τις καλύτερες ταινίες που παίζονται στις αίθουσες, και υποψήφια για Oscar ξενόγλωσσης φέτος, τα Μανταρίνια. Δείτε πως:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ- Σας πάμε Θερινό! : Δείτε CinefreakShow στο…

Posted by Cinefreaks.gr on Thursday, June 4, 2015

Enough όμως με το επαναστατικό που μας έπιασε, (καλοκαίρι βλέπεις, ζέστη κάνει), και πάμε να δούμε τι θα δούμε από σήμερα στις αίθουσες.

San Andreas: Επικίνδυνο Ρήγμα

alexandradaddario1

Μετά την ενεργοποίηση του φονικού ρήγματος του San Andreas που προκάλεσε έναν σεισμό 9 ρίχτερ στην California, ένας πιλότος ελικοπτέρου διάσωσης (Dwayne Johnson) και η εν διαστάσει σύζυγος του (Carla Gugino) ξεκινούν ένα ταξίδι διασχίζοντας ολόκληρη την πολιτεία, από το Los Angeles στο San Francisco, για να σώσουν την κόρη τους (Alexandra Daddario). Το επικίνδυνο ταξίδι τους προς τα βόρεια είναι μόνο η αρχή και ενώ πιστεύουν πως τα χειρότερα πέρασαν στην πραγματικότητα μόλις ξεκίνησαν. Περισσότερα και κριτική για το San Andreas

Song One

1390323029_anne-hathaway-song-one-zoom

Η δεύτερη ταινία της βδομάδας έχει μουσική, θυμίζει κακώς βέβαια Once kai έχει και Anne Hathaway. Το “Οnce” που προ επταετίας έφτασε μέχρι τα Oscar, τελικά φαίνεται ότι δημιούργησε σχολή στο είδος του, αφού εκτός από τον ίδιο το σκηνοθέτη του, τον John Carney, που πέρυσι προσπάθησε να κοπιάρει ξεδιάντροπα τον εαυτό του με το “Begin Again”, τώρα κι άλλη μία φέρελπις πρωτοεμφανιζόμενη δημιουργός, η Kate Barker-Froyland, επιχειρεί μάταια να αναβιώσει την επιτυχία του. Δείτε κριτική για το Song One

Strange Magic

Όλοι αξίζουν να αγαπηθούν, αυτό είναι το μότο του Strange magic. Με πρωτοποριακά γραφικά, μπαίνουμε στο μαγικό δάσος για να παρακολουθήσουμε την ιστορία της νεραϊδοπριγκίπισσας Marianne. Η νεαρά, απογοητευμένη από το μέλλοντα αρραβωνιαστικό της, παραιτείται από την αναζήτηση γαμπρού. Ο τελευταίος, που διψά για το θρόνο, πείθει τον πιστό ακόλουθο και φίλο της βασιλικής οικογενείας, Sunny, να βρει το μαγικό φίλτρο της αγάπης, για να ξανακερδίσει τον έρωτα της Marianne, που έχασε με τα τσιλιμπουρδίσματά του. Η μόνη όμως που μπορεί να συνθέσει τέτοιο φίλτρο είναι η Sugar Plum Fairy, η νεράιδα που βρίσκεται φυλακισμένη από τον κακό βασιλιά Bob.

Madame Bovary

pegasus_LARGE_t_1581_106470849

Η Έμμα μαθήτευσε σε μια σχολή καλογριών, έμαθε την τέχνη της καθαριότητας, του πιάνου και όλων των ανωτέρων τεχνών της εποχής, καθώς και το «ταξίδι» της ανάγνωσης ενός ρομαντικού βιβλίου. Αφού αποφοίτησε από εκεί ξεκίνησε τον βιο για την οικογενειακή της ζωή, που θα αποκτούσε με τον σύζυγο της, ένας γιατρό της επαρχίας με κλίση για μεγάλα πράγματα. Όμως η Έμμα σύντομα έδειξε δυσαρεστημένη από τον τρόπο ζωής της μικροαστικής κοινωνίας και προσπάθησε να αναζητήσει τον ρομαντισμό και την μαγεία των λέξεων, σε ανέλπιστες αγκαλιές.

Une heure de tranquillité / Μην ενοχλείτε παρακαλώ

Η ταινία μας μεταφέρει στο ασφυκτικό σύμπαν του πρωταγωνιστή, όπου αναζητεί απεγνωσμένα μια στιγμή προσωπικής ελευθερίας για να απολαύσει ένα σπάνιο μουσικό δίσκο υπό τους ήχους της jazz.