ANT MAN: Νέο trailer, post-credits σκηνές και πρώτες αντιδράσεις - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

ANT MAN: Νέο trailer, post-credits σκηνές και πρώτες αντιδράσεις

Ειδήσεις | 27-6-2015 |

Έχει αποδειχθεί πια ότι οι σούπερ ήρωες πουλάνε κι έχουν φανατικό κοινό σε παγκόσμια κλίμακα. Είτε ζάπλουτοι, είτε παιδιά του λαού, κάνουν τους θεατές να ταυτίζονται μαζί τους. Ο νέος σούπερ ήρωας που έχει να επιδείξει η Marvel είναι ο Ant-man και στο νέο international trailer που κυκλοφόρησε στην Iαπωνία τον βλέπουμε -ανάμεσα σ’ όλα- να απολύεται από τη δουλειά του (λέτε να πάω κι εγώ να γίνω supergirl για να ξεφύγω από την ανεργία;).

Κι ενώ ο Bruce Wayne κρύβει μεγάλο δράμα κάτω απ’τη στολή του Batman, o Ant-man παρουσιάζεται λιγότερο μελό και χωρίς να παίρνει πολύ στα σοβαρά τον εαυτό του. Στο trailer υπάρχει άφθονο νέο footage, που δίνει έμφαση στο πιο ανθρώπινο προφίλ του ήρωα. Ο Ant-man (ή Scott Lang χωρίς τη στολή) είναι ένας πρώην κλέφτης που προσπαθεί να μπει στον ίσιο δρόμο δουλεύοντας στο μεροκάματο, αφού έχει και μια οικογένεια να θρέψει.

Στο trailer αυτό αποσαφηνίζεται και ο ρόλος που διαδραματίζει ο Michael Douglas (Hank Pym) στην ιστορία. Σαράντα χρόνια πριν, ο Pym είχε δημιουργήσει μια φόρμουλα, που επέτρεπε σε όσους τη χρησιμοποιούν να συρρικνώνονται σε μέγεθος και ταυτόχρονα να αυξάνουν τη δύναμή τους. Όμως ο βοηθός του, γνωστός και ως Yellowjacket, προσπάθησε να αναδημιουργήσει το έργο του Hank Pym για να το χρησιμοποιήσει ως υπερόπλο. Κι εδώ μπαίνει στο παιχνίδι ο ήρωάς μας, ο οποίος καλείται να ανακτήσει το νέο δημιούργημα για να μην πέσει σε λάθος χέρια και οδηγηθούμε στην καταστροφή του κόσμου. Ναι, δεν το λες και τρομερό.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=GCp6fTvlDfM]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=dx0hGW5wlMo]

Οι πρώτες αντιδράσεις των ξένων κριτικών για την ταινία

Στις δημοσιογραφικές προβολές της ταινίας στην Αμερική, οι κριτικοί εξέφρασαν ανάμεικτα συναισθήματα, με μια τάση προς τα θετικά σχόλια. Πιο συγκεκριμένα, κάποιοι ξένοι κριτικοί αναφέρουν ότι πρόκειται για μια διαφορετική ταινία Marvel, με πολύ χιούμορ και εξαιρετικές ερμηνείες, ενώ άλλοι λένε ότι η ταινία είναι αρκετά soft, πλησιάζοντας το οικογενειακό δράμα (?!) αν και έχει πολύ εφευρετικές και πρωτότυπες σκηνές δράσης. Επιπλέον πολλοί είδαν το Ant-man σφαιρικά και τόνισαν ότι εκτός από μια διασκεδαστικότατη ταινία, αποτελεί κι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο παζλ του μαρβελικού σύμπαντος. Όλοι ωστόσο συμφώνησαν ότι αυτή είναι μια πολύ ξεχωριστή ταινία της Marvel, που μπορεί να σταθεί και ανεξάρτητα, σε αντίθεση με τους Avengers που βγήκαν χαμένοι απ’τις συγκρίσεις. Βέβαια, υπήρξαν και οι πιο αρνητικοί, που έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την ταινία αποτυχημένη και “flat”.

Και δύο post-credits σκηνές που μπαίνουν στα sos

Προσοχή προσοχή. Όταν δείτε το Αnt-man στο σινεμά, μη βιαστείτε να φύγετε από την αίθουσα. Μετά τους τίτλους τέλους υπάρχουν δύο πολύ πολύ σημαντικές σκηνές.

Ant-Man και Avengers

Σε μία σκηνή αποκαλύπτεται ότι ο Hank Pym έχει μια Infinity Stone, πράγμα που σημαίνει ότι αυτομάτως μπαίνουν στο σκηνικό οι Avengers και συγκεκριμένα το “Avengers: Infinity War”.

Ο Hank Pym και το σκοτεινό μυστικό του

Οι φήμες οργιάζουν σχετικά με το ότι ο Hank Pym έχει μια πολύ σκοτεινή πλευρά στο σύμπαν της Marvel και πιο συγκεκριμένα υπονοείται ότι ευθύνεται για το θάνατο της Janet Van Dyne (ή αλλιώς Wasp). Οι φήμες αυτές ενισχύονται, δεδομένου ότι η στολή του Yellowjacket θυμίζει πολύ αυτήν της Wasp και  της σκηνής με την Evangeline Lilly που φοράει τη στολή της κατά τη διάρκεια των τίτλων τέλους.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα 17 Ιουλίου και εδώ μπορείς να δεις το πρώτο της trailer .