Αυτός είναι ο νέος Spider-Man! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Αυτός είναι ο νέος Spider-Man!

Ειδήσεις | 23-6-2015 |

Μετά από αρκετή αναζήτηση και πολλά ονόματα στο τραπέζι ο νέος Spider-Man βρέθηκε και μάλιστα θα τον δούμε επί της οθόνης σε λιγότερο από ένα χρόνο. Συγκεκριμένα ο Tom Holland, που θα είναι τελικά ο νέος Spidey θα παίξει όχι μόνο στην νέα Spider-Man ταινία, που θα κάνει η Sony το 2017, αλλά και στο Captain America: Civil War, που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες γυρίσματα.

Ο Holland θα είναι ο τρίτος Spider-Man επί της οθόνης μετά τα τρία Spider-Man του Tobey Maguire και τα δύο Amazing Spider-Man του Andrew Garfield.

Δείτε τα πάντα για το Captain America: Civil War, που απ’ ότι φαίνεται θα έχει παραπάνω Avengers από τους Avengers… 

Οι ταινίες της Sony που θα είναι αποκλειστικά για τον Spider-Man θα ξεκινήσουν με ένα reboot με την πρώτη ταινία να έρχεται στις 28 Ιουλίου του 2017. Πρώτη εμφάνιση για τον νέο Spider-Man θα είναι ωστόσο στο Captain America: Civil War που θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τον Spider-Man στο Universe της Marvel. Σύμφωνα με πληροφορίες του Hollywood Reporter ο Holland επιλέχτηκε μετά από εξαντλητικές audition, με την συμμετοχή πάνω από 1500(!!!) ατόμων από όλο τον κόσμο.

Ο χαρακτήρας του νέου Spider-Man θα τον βρει σε μία νεαρότερη ηλικία από αυτήν που τον έχουμε συνηθίσει καθώς ο μικρός Tom Holland έχει γεννηθεί το 1996, είναι δηλαδή 19 χρονών σήμερα. Ο νέος υπερήρωας λοιπόν και στο Civil War αλλά και στην δικιά του ταινία θα είναι ακόμη στο λύκειο.