Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη του Batman v Superman: Dawn of Justice - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη του Batman v Superman: Dawn of Justice

Ειδήσεις | 10-6-2015 |

H Warner Brothers ανακοίνωσε και επίσημα την σύνοψη της πολυαναμενόμενης ταινίας, που μεταφέρει στο σινεμά την σύγκρουση ανάμεσα στους δυο σημαντικότερους σούπερ ήρωες της DC Comics, του Superman και του Batman.

Σύμφωνα με αυτή, ο Bruce Wayne ανησυχεί για τις πράξεις ενός ήρωα, που παρομοιάζεται με Θεό, και αποφασίζει να αφήσει για λίγο τον σκοτεινό κόσμο του Gotham City για να αντιμετωπίσει τον Superman στη Metropolis. Και ενώ η μάχη μαίνεται και ο κόσμος προσπαθεί να αποφασίσει τι είδους σούπερ ήρωα χρειάζεται, μια νέα μεγάλη απειλή εμφανίζεται…

Η σύνοψη αυτή βέβαια δεν μας λέει τίποτα παραπάνω ήδη γνωρίζουμε ή περιμένουμε από την ταινία. Οπότε να σας θυμίσουμε το πρώτο trailer και το cast: Ben Affleck στον ρόλο του Batman, Henry Cavill ξανά ως Superman, Gal Gadot ως Wonder Woman, Jesse Eisenberg ως Lex Luthor, Jason Momoa ως Aquaman, και η Amy Adams ως Lois Lane. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη ο Zack Snyder, που είχε σκηνοθετήσει και την τελευταία ταινία – reboot του Superman, με την νέα ταινία να αναμένεται στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2016.

Διαβάστε περισσότερα για: