Το Star Wars VIII, θα γυριστεί και αυτό στη Μεγάλη Βρετανία - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Star Wars VIII, θα γυριστεί και αυτό στη Μεγάλη Βρετανία

Ειδήσεις | 6-5-2015 |

Η Βρετανική κυβέρνηση επισήμως ανακοίνωσε τη Δευτέρα, ότι η όγδοη προσθήκη του franchise θα γυριστεί, που αλλού; στα Pinewood Studios στο Λονδίνο.

Ο George Osborne, υπουργός οικονομικών της χώρας, “έβγαλε” την είδηση μέσω του λογαριασμού του στο twitter, επισημαίνοντας τα χρήματα που θα μπουν στη χώρα, και τις θέσεις εργασίες που θα προκύψουν από τα γυρίσματα.

Τα νέα ήρθαν πάνω στην ανεπίσημη παγκόσμια ημέρα του Star Wars Day, με τους υπεύθυνους από Lucas Film και Disney, να μην έχουν ακόμα επιβεβαιώσει από πλευράς τους την είδηση.

Χωρίς ακόμα να έχει τίτλο, το Star Wars: Episode VIII θα σκηνοθετηθεί από τον Rian Johnson, με έναρξη γυρισμάτων το 2016, με έξοδο την επόμενη χρονιά. Η πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy δήλωσε πριν λίγους μήνες ότι είναι πλέον παράδοση να γυρίζονται αυτές οι ταινίες στο Λονδίνο.

Στη Βρετανία πάντως η κίνηση Osborne, θεωρείται πολιτική, καθώς ο ίδιος προσπαθεί να πείσει τους ψηφοφόρους ότι η συντηρητική παράταξη του David Cameron, πρέπει να είναι η επόμενη επιλογή των Βρετανών.

Διαβάστε περισσότερα για: ,